Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hněv Titánů a G. I. Joe 2 v nářezových spotech


ikona
KarelR
g.i. joewrath of the titans
Blížící se popcornovky v plné polní. 

Začal nám březen a filmová studia tak dělají, co mohou, aby upozornila na největší bijáky příštích měsíců. Zatím stále čekáme, s čím se vytasí závěr netopýří trilogie. Ostatní očekávané blockbustery se ale snaží tvrdit muziku, což v minulých dnech předváděla hlavně čtveřice John Carter, Hněv Titánů, Avengers a G. I. Joe: Odveta.

HNĚV TITÁNŮ: TV SPOT 3 ::::: TV SPOT 4 ::::: TV SPOT 5

Disneyovský pokus o Star Wars se představil v prodlouženém klipu i finální upoutávce, které opět přidaly krapet optimismu. Avengers pak rovnou vypalují zorničky v čerstvém traileru. Tenhle článek má tak za úkol protlačit zbývající dva filmy, jež nás novým materiálem potěšily nedávno.

G. I. JOE: ODVETA: TV SPOT 2 ::::: TV SPOT 3

Po upoutávkách totiž přešly rovnou k TV spotům, ze kterých v obou případech teče adrenalin proudem. Zatímco Sam Worthington porcuje obří monstra, pánové z G. I Joe přihazují nové efektní záběry, snaží se vnadit na půvaby Adrianne Palicki a především tlačí dopředu Bruce Willise. Že to jsou digifesty až za hrob? No samozřejmě. Dokud ale Perseus lítá s příručními blesky, legendární Joe nabízí tykání a odevšad trčí cool zpomalovačky, můžeme říkat jen jediné. Najs!

---

Vytáhni v hospodě: Proč v Hněvu TItánů nehrají Alexa Davalos a Gemma Arterton? Ta první prý byla "nedostupná", roli Andromedy tudíž převzala Rosamund Pike. Druhou zase odstavily natáčecí plány, které se křížily s Jeníčkem a Mařenkou: Lovci čarodějnic. Io tak ve filmu nakonec neuvidíme vůbec.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace