Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

John McClane našel syna


ikona
st39.6
bruce willisdie hard
Kdo mořná převezme po Willisovi sérii Smrtonosná past? 

AKTUALIZACE: Fotka ze screen testu

Foxové se po vzoru Paramountu pokoušejí najít mladého herce, který by mohl časem převzít dlouho zavedenou sérii - zatímco v případě Mission: Impossible to je Jeremy Renner, v případě Smrtonosné pasti by to samozřejmě měl být kdokoliv, kdo dostane roli syna Johna McClanea. Otázkou tedy bylo: koho si na konec Foxové vyberou jako tvář, kterou se Bruce Willis vydá v pátém dílu s názvem Good Day to Die Hard zachránit do Ruska?

Volba to nakonec byla asi docela snadná, do pomyslného finále se totiž dostali dva herci: Liam Hemsworth a Jai Courtney. Producenti sáhli po levnější alternativě - po Courtneym. Že vám jeho jméno nic neříká? Není divu, povědomý je leda fanouškům televizního Spartaca, v jehož první sérii se v několika dílech mlátil po boku slavného gladiátora (ten blonďáček, jehož manželka značně prudila v druhé sezóně). Courtney se sice nezdá jako úplně špatná volba. Zrovna Hemsworth ale zněl podstatně slibněji - i když je možná to dáno hlavně tím, že ho lépe známe. Snad ale za výběrem nestály jen ekonomické důvody a Courtney bude trefou do černého.

Smrtonosná past 5 do kin každopádně dorazí nejspíš přesně za rok pod režijním vedením Johna Moora (Max Payne). Mělo by se ale začít sakra rychle natáčet, pokud studio hodlá slíbený termín dodržet. A my si máme už za nějakých dvanáct měsíců užívat, jak budou otec a syn cedit skrze zuby jednu suchou hlášku za druhou a lézt na nervy zločincům, kteří budou mít v plánu ovládnutí města / země / kontinentu / planety / sluneční soustavy.

---

Vytáhni v hospodě: Na internetu toho o Courtneym zatím moc není, ale pokud kamarády rádi trápíte přihřátými fanouškovskými sestřihy, tady máte jeden z těch horších. Samozřejmě ze Spartaca. Po třetí minutě je spoileroidní, tak pozor.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace