Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Magneto rozjíždí drogový byznys


ikona
Mr. Hlad
michael fassbenderridley scott
Fassbender, Scott a McCarthy? To si sakra necháme líbit 

Ridley Scott a Michael Fassbender momentálně společně kutí jeden z nejočekávanějších filmů roku Prometheus. Drsné a temné sci-fi v tradici prvního Vetřelce zatím vypadá zatraceně dobře, což nás nijak zvlášť nepřekvapuje, protože ačkoliv je režisér v důchodovém věku, svou práci pořád zvládá bez nejmenších problémů. A jak to tak vypadá, tenhle veterán a jeho hvězda si evidentně sedli, protože společně začínají pracovat na dalším projektu. Už před nějakou dobou bylo naznačeno, že v thrilleru The Counsellor by se v hlavní roli mohl objevit právě Fassbender, ale teprve teď je to oficiální.

Děj by měl vyprávět o protřelém, inteligentním a tak trochu cynickém právníkovi, který si myslí, že dokáže porazit systém a uspět na trhu s drogami, aniž by ho dostala do rukou policie. Velmi brzy ale zjistí, že mezi dealery to chodí trošku jinak než v soudní síni. Scénář napsal Cormac McCarthy, autor literárních předloh k filmům jako Cesta nebo Tahle země není pro starý a i tentokrát jde prý o hodně chlapáckou a drsnou podívanou. V příběhu jsou však tentokrát údajně i dvě důležité ženské role, o které se teď nejspíš poperou všechny významnější herečky v Hollywoodu. A aby toho nebylo málo, je potřeba sehnat i záporáka a v kuloárech se mluví o tom, že by si ho mohl střihnout Brad Pitt, Jeremy Renner nebo Bradley Cooper. Nikdo z nich by nejspíš neposlal Scotta do háje. Natáčení by mělo začít už letos v květnu, takže brzy budeme vědět, kdo se stane Fassbenderovým protivníkem.

---

Vytáhni v hospodě: Ačkoliv by si člověk mohl myslet, že dvorním Scottovým hercem je Russell Crowe, není to tak. Ve všech režisérových filmech po roce 2000 se objevila Giannina Facio. Aby taky ne, když je to Scottova přítelkyně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace