Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Naštvaní superdůchodci znovu v akci


ikona
KarelR
bruce willisREDRED 2
Pokračování Willisova RED má režiséra. 

RED určitě patří mezi ty lepší akční komedie nového tisíciletí. Má fajn akci, fajn obsazení i fajn hlášky, a navíc nepřekonatelného pašíka. Summit s tímhle filmem zkrátka trefil do černého, což se projevilo i na tržbách, které se zastavily těsně pod 200 miliony dolarů. Při osmapadesátimilionovém rozpočtu je to velmi slušný výsledek, který logicky vedl k přípravám pokračování.

Kolem toho bylo chvíli ticho, jelikož režisér Robert Schwentke utekl k Foxům, kde teď točí zlými zvěstmi pronásledovanou comicsárnu R.I.P.D.. Summit ale nakonec přeci jen našel náhradu, kterou bude Dean Parisot. Kdo že? Nelekejte se, tohohle pána podle jména nezná skoro nikdo. Nejspíš jste ale dobře obeznámeni s jeho tvorbou, která vedle spousty seriálových štací skrývá jeden velký klenot - Galaxy Quest.

Ano, Dean Parisot je onen kouzelník, který před třinácti dokázal perfektně zparodovat Star Trek. A vytáhnout z průměrně vypadajícího filmu nahláškovanou komedii, ke které se rád vrací snad každý sci-fi fanda. Parisot naposledy režíroval nevýrazný remake Finty Dicka a Jane s Jimem Carreym. To se ale psal rok 2005, trvalo mu tedy zatraceně dlouho, než si někde vydupal další velkou šanci.

Tou bude právě dvojka RED, o níž zatím víme jen to, že se v ní vrátí všichni velcí hráči. Vedle Bruce Willise se tak můžeme těšit i na Johna Malkoviche nebo Helen Mirren, a uvidíme, kdo hvězdné obsazení obohatí. Ukecá někdo k návratu před kameru Jacka Nicholsona? Co cameo Clinta Eastwooda? Nebo záporák v podání Anthonyho Hopkinse? Fantazii se meze nekladou, koho byste ve filmu rádi viděli vy?

---

Vytáhni v hospodě: Roli Helen Mirren měla původně hrát Meryl Streep. Krucinál, to mohl být parádní oddech mezi jednotvárným sbíráním Oscarů!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace