Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Russell Crowe vs. Drákula


ikona
Mr. Hlad
dracularussell crowe
Oscarový Gladiátor si to rozdá s králem upíru 

Russell Crowe je vynikající herec, co ze sebe zvládne dělat kašpara v Dobrém ročníku, krájet nepřátele v Gladiátorovi i bojovat o Oscary. Příští rok ho uvidíme v malé roli otce Supermana v Man of Steel, zajímavě vypadajícím thrilleru Broken City, kde se sejde třeba s Markem Wahlbergem a Catherine Zetou-Jones, a ještě letos chystá potenciálně oscarové Bídníky a kung-fu divočinu The Man with the Iron Fist. Stihnul a stihne toho zkrátka ještě dost, v hororu si ale zatím nezahrál. A zdá se, že se rozhodl to změnit.

Russella Crowa totiž možná uvidíme v dlouho připravovaném filmu Harker, který by měl vyprávět o Jonathanu Harkerovi, jenž se v Drákulovi seznámil s transylvánskou pohostinností na vlastní kůži. Ale přežil to a nakonec si to s nejslavnějším upírem rozdal na férovku a porazil ho. Ve filmovém Harkerovi se to celé však malinko zkomplikuje. Děj se má odehrávat v Anglii a Jonathan Harker půjde Drákulovi po krku na žádost Scotland Yardu. Režie se má ujmout Jaume Collet-Serra, jenž překvapil s povedeným hororem The Orphan, a minimálně potěšil s loňským thrillerem Neznámý. Každopádně tahle dvojice dělá z Harkera záležitost, kterou stojí za to sledovat. Otázkou je, jestli Collet-Serra plánuje seriózní strašení nebo nového Van Helsinga. Obojí by mohlo být zajímavé, ovšem zcela odlišným způsobem.

---

Vytáhni v hospodě: Russell Crowe byl jedním z vážných kandidátů na roli Wolverina v X-Menech. S Hughem Jackmanem jsme sice nadmíru spokojeni, ale s Crowem by to bylo minimálně zajímavé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace