Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Potvrzeno: Bay natočí Transformers 4


ikona
KarelR
michael baytransformerstransformers 4
A bude to tak trochu reboot. 

Pár měsíců vyvracení, pár měsíců spekulací, pár měsíců drobných náznaků... a jsme v tom zase. Michael Bay sice tvrdil, že třetí Transformers hezky uzavřou jeho trilogii, a pak se přesune někam úplně jinam. Jenže když ono završení vydělalo přes miliardu, zavětřili pánové od Paramountu jisté zisky od dalšího dílu. A začalo finančně okouzlující přemlouvání, kterému Bay nakonec podlehl.

Naštěstí ale s jednou malou výhrou. Než se vrátí k obřím robotům, natočí si svůj vytoužený malý film Pain & Gain. Příběh party kulturistů, která se v Miami zaplete s do únosu, vydírání a vraždy, má být nízkorozpočtovou černou komedií. Snad se tedy zbytečně nenafoukne do "počátkovských rozměrů" a Bayův oddech u menšího projektu pěkně upomene na doby, kdy místo PG-plechu vzýval drsňácké hlášky.

V hlavních rolích Pain & Gain se objeví Mark Wahlberg a Dwayne Johnson, berme to tedy jako menší neakční náhradu za další Mizery. Kdo bude chtít vidět bayhem a exploze, bude si muset počkat o chvíli déle. Přesně řečeno do 29. června 2014, kdy do kin vtrhnou Transformers 4. V těch se nepřekvapivě dočkáme dalších dobrodružství Optima Primea a Bumblebeeho. Zbytek osazenstva je ale nejistý, protože Bay a spol. slibují poloviční reboot série.

Zatímco se tedy bude ctít časová kontinuita a vrátí se ústřední robotí hrdinové, lidskou část osazenstva by měla potkat řádná čistka. Shia ani ostatní v tuhle chvíli nejsou ve hře, a pokud se při vymýšlení příběhu rychle nedojde do slepé uličky, měli bychom dostat zbrusu novou dávku odvážných pozemšťanů a lepých děv, které budou muset zachraňovat. Smutnou zprávou je, že byla popřena účast Jasona Stathama. I tak by ale měl Bay najít dostatek lidí, kteří budou nových ochráncům Země rádi hrát druhé housle. Nápady?

---

Vytáhni v hospodě: Vzpomínáte si na "kontroverzi" kolem záběru z Ostrova, který Bay použil v dálniční scéně T3? Důvodem nebyla jeho lenost, ale fakt, že se při natáčení původního záběru ošklivě zranil jeden z kaskadérů. A protože nebylo možné scénu zopakovat, musela se situace vyřešit takhle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace