Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na Ramba 5 si počkáme


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggerrambosylvester stallonethe tomb
Sly si nejdřív musí střihnout další spolupráci s Arniem. 

Každý, kdo viděl čtvrtého Ramba, musel odejít s jedním jasným dojmem. Kruh se uzavřel, Sly to zvládnul, není třeba pokračovat. Jatka v Barmě ale slavila celkem úspěch, takže se Stallone i studio rychle rozkecali o dalším dílu. Internetem proběhlo pár možných verzí (v jedné měl Rambo dokonce lovit zmutované supervojáky), nakonec z toho ale nikdy nic nebylo. Rambo se přesto může pochlubit scenáristou (ehm... Seanem Hoodem, který sepsal nového Barbara Conana), a právě ten teď vypustil do světa zprávu, že kolem pětky stále visí spousta otazníků.

Ten první se týká příběhu, s nímž musí logicky vyrukovat sám Sly. A ten si ještě pořád není jistý, jestli chce tentokrát opravdu finišovat (a stvořit něco ve stylu Nesmiřitelných), anebo bude předávat pochodeň nějakému dalšímu supersvalovci. Člověk by si řekl, že může klidně stihnout oboje. Na to je ale třeba dostatek času k promýšlení, kterého se Stallonemu nyní nedostává.

V součanosti prý totiž dohlíží na dokončování druhých Expendables (Simon West z toho asi má radost), a ani po nich ho nečeká nějaká dlouhá pauza. Místo ní se vrhne do další spolupráce s Arnoldem Schwarzeneggerem, který se nedávno oficiálně přidal k obsazení vězeňského dramatu The Tomb. O tom jsme psali už několikrát (pro nástřel děje si skočte třeba sem), novinkou je tak pouze to, že si Arnold nestřihne záporáka. Místo toho bude hrát jednoho z vězňů, který podává pomocnou ruku každému, kdo to v lapáku nemá jednoduché.

Rambo 5 tedy přijde na řadu kdo ví kdy. Slyova fyzička a odhodlání ale naznačují, že by porcování nepřátel v pohodě zvládnul i v sedmdesáti. Jenže s kým by si to rozdal ? No... třeba by roli padoucha s radostí přijal pětaosmdesátiletý Clint Eastwood!

---

Vytáhni v hospodě: Nemocniční fotka, na které Arnie se Slyem odpočívají po natáčení druhých Expendables, už má na MZácké FB zdi 1344 lajků. Co myslíte, dotáhneme to na dva tisíce?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace