Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Machete naporcuje další padouchy


ikona
KarelR
machetemachete killsrobert rodriguez
Béčková řezničina se opravdu dočká pokračování. 

"Machete se vrátí v Machete Kills a Machete Kills Again", hlásal nápis na konci jeho titulků. A teď to vypadá, že nelhal. Tedy alespoň z poloviny, jelikož Robert Rodriguez posílá do výroby první ze dvou avizovaných filmů. Machete Kills, jak se bude dvojka opravdu jmenovat, by se měla začít natáčet v dubnu. A samozřejmě se v ní vrátí jak Danny Trejo, tak všichni ostatní herci, které minule nepotkal nepříjemně krvavý osud.

Tentokrát to celé má být větší, výbušnější a krvavější (logicky!), jelikož se Machete od gangů a senátorových pohůnků přesune ke krapet složitějším problémům. V Mexiku totiž začnou dělat trable šílený vůdce drogového kartelu a excentrický obchodník se zbraněmi, kteří mají vlastní armádu. A rádi by do vesmíru vypustili superzbraň, s níž se dá lusknutím prstů vyvolat válka na Zemi. Americká vláda na ně proto pošle jediného drsňáka, který se touhle situací může prosekat k zachování míru. A ne, nebude to Arnold.

Desetimilionový Machete vydělal v kinech čtyřnásobek svého rozpočtu, moc tedy nezáleží na tom, že reakce nebyly zas tak nadšené, jak se původně doufalo. Reparát se kuchtí podle zhruba stejného receptu, musíme proto doufat, že Rodriguez opět uloví nějaké zajímavé herce. A že do chudé dějové kostry vetkne dostatek správně ujetých momentů. S trochou štěstí to nebude problém, a příští léto tak vedle Supermana uvidíme zachraňovat svět i věčně zamračeného Mexičana, kterému chytání padajících lidí moc neříká. Mnohem radši je hází...

---

Vytáhni v hospodě: Jestli někdy dojde na Machete Kills Again... In Space, Rodriguez slibuje světelné mačety. Proto na dvojku všichni půjdete dvakrát!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace