Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Evil Dead bude Evil


ikona
Mr. Hlad
evil deadremake
Fanoušci slavné série by si měli začít dávat bacha a obklopit se DVDčky. Bude zle.  

Remaky jsou zlo. Občas se sice nějaký povede a nedělá originálu ostudu, v hororovém žánru je to ale spíš výjimka než pravidlo a třeba předělávky, které pouští do světa Michael Bay a nechává je režírovat prvního joudu, co umí držet kameru, jsou vyloženě o hubu. Už jsme takhle přišli i Jasona Vorheese, Michaela Myerse, Freddyho Kruegera i Leatherface. Teď je řada na Evil Dead. O nové verzi se mluví už spoustu let a občas padala i celkem zajímavá jména herců, kteří by se měli objevit v hlavní roli. Jason Lee nebo Seann William Scott by před pár roky rozhodně nebyli špatnou volbou, doba ovšem pokročila, oba pánové zestárli a je čas najít někoho jiného. A to rychle, protože nová verze Evil Dead by do kin měla dorazit dvanáctého dubna příštího roku.

Chvilku to vypadalo, že Bruce Campbella, jenž byl v roli Ashe naprosto a bez výhrad dokonalý, nahradí Lilly Collins (nikoho nepřekvapuje, že místo chlapa bude hlavní hvězdou žena). To je ta strašně křehce vypadající dívčina z traileru na hnusněji vypadající sněhurkovské Zrcadlo, zrcadlo. Ta se však nedávno na souboje s monstry a čtení Necronomiconu vykašlala a tvůrci musí najít fofrem nějakou náhradu. Jisté ale je, že hlavní mužskou roli bude mít Shiloh Fernandez. Ten zatím ve své kariéře nepředvedl nic světoborného a jeho doposud největším projektem byl propadák Červená Karkulka, v níž akorát předvedl, že vypadá trochu jako upíři ze Stmívání. Tohle u Evil Dead zrovna nepotřebujeme. Každopádně nahradit Bruce Campbella by bylo sakra těžké, i kdyby měl celovečerně debutující režisér Fede Alvarez při castingu zcela volnou ruku. Jediný důvod, proč nad reinvencí (ne, tentokrát to podle tvůrců nebude remake ani reimaginace) Evil Dead nelámat hůl předem, je ten, že Sam Raimi a Bruce Campbell budou alespoň produkovat. Snad si to pohlídají.

---

Vytáhni v hospodě: Fede Alvarez sice zatím točil jen kraťasy, ale jeho Panic Attack!, v němž obří roboti útočí na Montevideo, se docela povedl. Třeba dokáže z nového Evil Dead udělat taky zajímavou podívanou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace