Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Carnahan má Přání smrti


ikona
Mr. Hlad
death wishjoe carnahan
Vrátí režisér Šedého na plátna kin nejslavnějšího filmového mstitele?  

Joe Carnahan je talentovaný režisér, zatím měl však tak trochu smůlu. Jeho první výrazný film Narkotika byl úspěšný, ale většinový divák ho nezaznamenal. Sejmi eso doplatilo na akční trailery a na fakt, že ve výsledku vlastně o akční film vůbec nešlo. A A-Team dojel na špatný marketing. Teď však Carnahan slaví úspěch s thrillerem Šedý, v němž se Liam Neeson rve uprostřed promrzlé divočiny se smečkou vlků. Film se líbí kritikům i divákům a tvůrci dokonce naznačili něco o tom, že ho na podzim v kinech uvidíme znovu, aby mohl jít na Oscary. Zkrátka se daří. A když se daří, přicházejí nové projekty. Původně to vypadalo, že po Šedém přijde na řadu dlouho odkládaný projekt Killing Pablo o honu na kolumbijského narkobarona Pablo Escobara. Situace se ovšem změnila.

Joe Carnahan se totiž teď nechal slyšet, že jeho dalším filmem by mohl být remake Přání smrti. Pravděpodobně nejslavnější newesternová sólovka Charlese Bronsona se dočkala pěti dílů, ve kterých záporáci padali v krvi rozstřílení na kusy kulometem nebo granátometem. První Přání smrti však bylo spíš psychologické drama, v němž parta šmejdů zabije manželku architekta Paula Kerseyho a on se po dlouhém váhání rozhodne vyrazit s pistolí do ulic a udělat to, na co je policie krátká. Carnahan bude novou verzi nejenom režírovat, ale má napsat i scénář a pokud si nedovedete představit, jak by nové Přání smrti mohlo vypadat, mrkněte se na Rozsudek smrti s Kevinem Baconem. Předlohy k oběma filmům napsal Brian Garfield. Na nějaké castingové teorie je ještě sakra brzy, ale kdyby se místo Bronsona objevil v hlavní roli Liam Neeson, vůbec by nám to nevadilo.

---

Vytáhni v hospodě: Přání smrti je klasika, takže nepřekvapí, že v Hollywoodu se o novou verzi pokouší už docela dlouho. V roce 2006 se okolo ní motal dokonce Sylvester Stallone, jenž si měl zahrát hlavní roli a zároveň i režírovat. Mohlo to být zajímavé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace