Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Pařba se Warnerům prodraží


ikona
KarelR
bradley cooperhangovertodd phillipszach galifianakis
Chlapci chtějí svoje vydřené peníze... 

A pak se Marvelu divte, že svým ovečkám nutí smlouvy na devět filmů. Herci už v současnosti nejsou tak "významnou částí" popcornovek, jako tomu bývalo. Hollywood ovládly značky, a i takový Johnny Depp může v kinech krutě pohořet, pokud zrovna nemá na hlavě klobouk Jacka Sparrowa. Studia jsou tedy velmi opatrná, co se týče placení herců. A občas raději přeobsazují, než aby vytáhla z kapsy větší peníz.

Někdy to ale nejde, a to jsou ty vzácné případy, kdy je vaše značka s herci pevně svázaná. Hangover bude vždycky znamenat hlavně trio Bradley Cooper, Zach Galifianakis a Ed Helms. Právě tihle pánové posledních pár měsíců bojovali o to, aby za svoje třetí komediální skotačení dostali pořádné peníze. Za první díl si odnesli ani ne milion každý, druhý se jim pak podařilo vyjednat už na pět (plus pár mega bonusů). Kudy dál? Vzhledem k tomu, že obě Pařby dohromady vydělaly přes miliardu, mohlo se u trojky, jejíž natáčení se chystá na letošní léto, bojovat o 15 milionů na hlavu a procenta z tržeb k tomu. A teď to vypadá, že se útok vydařil.

S ukončeným Potterem a posledním Batmanem v dohledu (s restartem se bude muset pár let počkat) Warnerům zas tak moc velkých značek nezbylo. Ano, Hobit a Holmes by selhat neměli. Jenže kdo ví, zda se studiu podaří obnovit víru v Titány, a jak publikum přijme Snyderova Supermana. Sázkou na jistotu je každopádně Pařba, která by třetím dílem měla opustit zajeté "zapomínací schéma" a přichystat chlapcům velké dobrodružství v Los Angeles.

Warneři tak ušetří peníze za letenky, hlavní hvězdy je ale budou stát celých 45 mega. Jsou to výplaty na úrovni Pottera a Twilightu (Bradley Cooper konečně vydělává stejně jako Hermiona!) a mimochodem o 10 milonů víc, než stála Pařba ve Vegas. Tak přeci jen nějaká spravedlnost pro odírané herce? Jestli na konci května 2013 přijde do kin povedenější film, než takřka "remakeová" dvojka, kdo by ty prachy oblíbeným pařmenům nepřál.

---

Vytáhni v hospodě: Proč Warneři potřebují Coppera, Helmse a Galifianakise? V září šlo do pár amerických kin tohle a tržby se zastavily na 200 000 dolarech. Auč.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace