Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude Mission: Impossible 5? Hádejte...


ikona
KarelR
mission: impossibletom cruise
Jak je to s návratem Ethana Hunta? 

Neříkejte, že jste to nečekali. Čtvrtá Mission: Impossible vtrhla minulý týden do amerických IMAXů, kde vydělala slušný balík. Tenhle týden pak hodlá ovládnout i zbytek zámořských kin, což je jasný signál, že se Tomu Cruisovi jeho špionský comeback povedl. Zatímco to loni příliš slavné nebylo, o letošních Vánocích si nejznámější scientolog světa zase o něco napraví reputaci. Co to znamená? Že se ho bude Paramount snažit nacpat do výdělečných filmů.

Nejvíc se pochopitelně nabízí dlouho chystaný Top Gun 2 a pokračování Mission: Impossible, které podle jednoho zákulisního zdroje pomaličku začíná svoji dlouhou cestu na plátno. Celý projekt je ještě ve stádiu "ano, chceme to brzo natočit", není však mnoho věcí, které by mu mohly zabránit v existenci. Snad jedině Cruisova nechuť vydat se na další "nemožnou misi", jenže když ho člověk vidí s úsměvem šplhat po nejvyšší budově světa, těžko bude návrat do huntovských střevíců něčím, čemu by se bránil.

Na spekulace o příběhu nebo datu premiéru je zatím zatraceně brzo. Mission: Impossible 5 se ale ode dneška stává něčím, s čím bychom měli počítat. A na co se - při pohledu na fajn čtyřku - klidně můžeme začít těšit.

---

Vytáhni v hospodě: Jen pro pořádek, Cruise vážně neměl při scéně na Budj Khalifa žádného dubléra. Ani v jediném záběru!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace