Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 50/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co má společného Playboy a James Franco? Koho uvidíme v režijním debutu Matta Damona? A vydá se Harrison Ford do vesmíru?  

Ve sci-fi Enderova hra se objeví Harrison Ford a Abigail Breslin. Ryan Gosling by si mohl zahrát hlavní roli v adaptaci románu autora Amerického psycha Breta Eastona Ellise Golden Suicides o sebevraždě páru umělců, režie by se mohl ujmout Gaspar Noe. V biografii jedné z prvních pornohvězd Lovelace se sejdou i Hank Azaria, Robert Patrick nebo Bobby Cannavele a v roli šéfa playboye Hugha Hefnera se možná objeví James Franco. V režijním debutu Matta Damona o obchodním cestujícím, kterého změní návštěva malého městečka, se krom něj samotného objeví i Frances McDormand a John Krasinski. Scenárista Steve Zaillian by rád natočil remake španělského filmu o cestování časem Timecrimes.

Režisérka dramatu Do morku kostí Debra Granik bude točit drama Rule of the Bone, v němž se čtrnáctiletá dívka vydá hledat svého otce do jamajských hor. Kat Coiro natočí Here Lies Bridget o dívce, která se vybourá v autě a když je v komatu, setkává se se všemi lidmi, které v životě šikanovala. A právě oni rozhodnou, jestli půjde do nebe nebo do pekla. Jane Szymanski, jež je zodpovědná za spoustu videí z webu Funny or Die, míří k velkému filmu. Natočí komedii Fuckin` Perfect o dívce, která nevěří na lásku, ale když narazí na svého pana perfektního, rozhodne se propátrat internet a získat informace, díky nimž by se mohla stát jeho dokonalým protějškem.

Za týden zdar

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace