Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 49/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystají řezníci Neil Marshall a Alexandre Aja? Jak to vypadá s třetím Zastav a nepřežiješ? A našel Von Trier svou Nymfomanku?  

Chris Pratt dostal hlavní roli v novince Katheryn Bigelow o lovu na Bin Ladina, film pořád ještě nemá jméno. Saoirse Ronan se bude z New Yorku stěhovat na anglický venkov v dramatu How I Live Now. Důvod? Třetí světová válka. Jay Baruchel se chystá na hlavní roli v biografii frontmana skupiny The Modernetts The Rebel Kind. Drew Barrymore nejspíš uvidíme v dramatu When the Street Light On, kde teenager náhodou najde mrtvoly sedmnáctileté dívky a jejího profesora, se kterým měla dotyčná románek. V novince Larse von Triera Nymphomaniac si pravděpodobně zahraje Charlotte Gainsbourg. Katherine Heigl uvidíme nejspíš v thrilleru The Follower. Harrison Ford by si mohl zahrát manažera baseballových Brooklyn Dodgers Jackieho Robinsona ve filmu 42.

Režisér komedie Panna nebo orel Will Gluck chystá akční komedii Secretary`s Diary. O čem bude, to nevíme. Byla potvrzena trojka Zastav a nepřežiješ, Jason Statham se vrátí a tvůrci by ve filmu rádi viděli i Idrise Elbu nebo Dwayn "The Rock" Johnson|Dwayna Johnsona. Brian De Palma chystá remake francouzského thrilleru o ošklivé pomstě Love Game, ve kterém se objeví Noomi Rapace a Rachel McAdams. Stephen Frears plánuje remake vlastního filmu The Hit, v němž za stárnoucím zabijákem v důchodu přijedou jeho dva kolegové, aby ho zlikvidovali. Tvůrce Kultu hákového kříže Tony Kaye by mohl režírovat thriller Attachement, v němž se profesorka vyspí se svým studentem, který má tak trochu stalkerské sklony.

Neil Marshall chystá horor Hellfest, v němž maskovaný vrah likviduje lidi během halloweenské noci v zábavních parcích. Alexandre Aja taky chystá horor, měl by režírovat dlouho plánovanou adaptaci knihy Horns, ve které chlapíkovi začnou růst na hlavě rohy a s nimi přichází i nějaké ty nové schopnosti a možnost najít vraha bývalé přítelkyně. Guy Ritchie by mohl natočit roky plánovanou adaptaci špionážního seriálu The Man from U.N.C.L.E. Studio Lionsgate oznámilo, že se v budoucnu dočkáme dalšího dílu série Saw. Vůbec jsme to nečekali!

Za týden zdar

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace