Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor shání režiséry


ikona
Mr. Hlad
marvelthor 2
Marvel hledá někoho, kdo by natočil druhého Thora. Nemáte taky zájem?  

Je to jen pár dní, co se Marvel rozloučil s režisérkou Patty Jenkins a z druhého Thora se tak stal sirotek. Alespoň na chvíli, protože je jasné, že taková prkotina, jako je ztráta nejdůležitější osoby za kamerou, studio přece nerozhodí. Teď byla oznámena dvě jména potenciálních náhradníků, kteří by si na uvolněnou režisérskou židli mohli sednout. Ani tentokrát však nečekejte žádné hvězdy. Druhého Thora totiž možná natočí někdo z dvojice Alan Taylor a Daniel Minahan. Oba dva mají dost zkušeností z práce pro HBO a hlavně každý z nich přispěl k seriálu Hra o trůny. Je to tedy podobný případ jako Brian Kirk, o němž se neoficiálně mluvilo jako o první náhradě za Kennetha Branagha.

Marvel jednoduše chce někoho, kdo zvládne výpravnou podívanou za menší peníze. Daniel Minahan v podstatě nikdy neopustil televizi a vedle Hry o trůny má za sebou třeba i režii epizod u Pravé krve, Chirurgů nebo kultovního westernového Deadwoodu. Alan Taylor je podobný případ a pracoval třeba na Rodině Sopranů nebo na Římu, na rozdíl od kolegy si zkusil však i pár celovečeráků, bohužel filmy Palookville a Kill the Poor nejspíš nikdo neviděl. Zmíněné seriály mají blíž k velkým filmovým projektům než kupříkladu k Ulici, ovšem i tak by bylo možná lepší, kdyby Marvel hledal nějakou výraznější režisérskou osobnost. Takhle to totiž malinko vypadá, jako že chce někoho méně zkušeného a méně otrkaného. Prostě někoho, kdo bude poslouchat a neplánuje dělat problémy. Ne že bychom nevěřili, že si studio výsledek nepohlídá, přeci jenom by nás ale nějaké to známější jméno za kamerou trošku uklidnilo. Uvidíme, jestli k Minahanovi a Taylorovi nepřibude ještě někdo.

Vytáhni v hospodě: Zatímco první sérii Hry o trůny točili většinou málo známí televizní režiséři, ve druhé se k nim připojí třeba i Neil Marshall, tvůrce Centuriona, Pádu do tmy nebo Soudného dne. Asi bude potřeba brutálně zabít pár vedlejších postav.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace