Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Americké psycho čeká remake


ikona
st39.6
Kdo nahradí Christiana Balea v roli maniakálního vraha? 

Na to, že je Hollywood zdegenerovaný a dobrých nápadů s původním námětem se po něm potuluje jak šafránu, si stěžujeme téměř pokaždé, když se začne mluvit o nějakém prequelu, sequelu, nebo zbytečném remaku. Takže: Hollywood je zdegenerovaný a dobrých nápadů se po něm potuluje jak šafránu - připravte se na další remake.

Tentokrát padne za oběť remakovému šílenství Americké psycho, výborný thriller s Christianem Balem o úspěšném bankéři, který se v noci mění na maniakálního vraha. Starý je teprve jedenáct let, to studiu Lionsgate ale nezabránilo v tom, aby podepsalo smlouvu s Noblem Jonesem, který by se měl vrátit ke knižní předloze a vymyslet na Americké psycho nějaký nový úhel pohledu. A když už bude Jones u sepisování scénáře, muže si prý nechat na starost také režii. Nové Americké psycho tedy zůstane v rukou člověka, který má na svědomí ... nic. Nula. Prd. Kulové. Jediné, co o něm internet prozradil, je, že byl režisérem druhého štábu Fincherova Social Network, ale za sebou má samozřejmě i pár reklam a hudebních videí.

Problém není ani tak v samotné potřebě Lionsgate Americké psycho zremakovat. Budiž, ať se do něj studio pustí. Horší je spíš představa Patricka Batemana ztvárněného někým jiným než Christianem Balem. Jones samozřejmě hlavní roli ještě neobsadil a pravděpodobně ještě nějaký ten pátek neobsadí. Ale radit mu můžete začít už teď.

---

Vytáhni v hospodě: Jones se má kde inspirovat, před Balem měl totiž v Americkém psychu hrát Johnny Depp pod režijním vedením Stuarta Gordona. Když projekt padnul, nějakou dobu se kolem něj motal David Cronenberg, ten si v hlavní roli představoval zase Brada Pitta. Jones ale tak veliký kalibr pravděpodobně nesplaší.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace