Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tony Scott zpět pod vodou


ikona
st39.6
tony scott
Tony Scott se vrátí do ponorky 

Tony Scott je možná jedním z nejstarších režisérů současného hollywoodského velkofilmu, když se ale člověk podívá na jeho filmy, tipoval by ho tak na pětadvacetiletého šílence, který svůj ohromný filmařský talent okořeňuje nemalou dávkou silných drog, díky nimž pak dává dohromady neskutečně epileptickou akční jízdu. Stačí mrknout na jeho posledních pět filmů: Unstoppable, Únos vlaku Pelham 123, Deja Vu, Domino, Muž v ohni. Všechno výborné snímky, všechno akční pecky, u kterých si epileptici užívají své první pořádné záchvaty. Každopádně pokud byste neměli Scotta dost, můžete být v klidu. Už má vybraný další projekt. A vrací se s ním ke kořenům.

Právě teď se totiž podepisuje Foxům pod projekt s názvem Narco Sub. Děj filmu podle scénáře Davida Guggenheima (Safe House) sice zatím nebyl prozrazen, už samotný název ale napovídá, že se bude motat kolem ponorky. S těmi má Scott veliké zkušenosti díky Crimson Tide, ke kterému je ostatně Narco Sub přirovnáváno. K tomu a k Muži v ohni. Že by něco jako Kobra od Fredericka Forsytha, tedy příběh o boji proti distribučním sítím drogových dealerů? I to je možné.

Každopádně je skvělá zpráva, že se Tony Scott rozhodl i na stará kolena pokračovat v natáčení akčních pecek a na důchod kašle. Pelham a Unstoppable možná byly po příběhové stránce o něco slabší, z hlediska filmařiny jim ale těžko něco vyčítat. Jestli někdo umí točit svižné akční thrillery, je to Tony Scott. Takže sem s Narco Sub! A do hlavní role třeba Denzela Washingtona, to by bylo ohromné překvapení ;).

---

Vytáhni v hospodě: Dneska jsou oba bratři Scottové známí především díky svým filmům. Než ale prorazili do Hollywoodu, v sedmdesátých a osmdesátých letech natočili a produkovali doslova tisíce reklam, což je také jeden ze zdrojů jejich ohromného vizuálního talentu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace