Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 45/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Koho uvidíme v hrané verzi Akiry? Chce Bill Nighy oživit armádu nemrtvých? A kdo napíše Cleopatru Davida Finchera?  

V novince Warrena Beattyho o posledních dnech života Howarda Hughese uvidíme i Felicity Jones, která si zahraje dívku, s níž měl tenhle miliardář poměr. Barry Pepper bude jako agent DEA spolupracovat s Dwayne "The Rock" Johnson|Dwaynem Johnsonem, jenž se stane práskačem, aby dostal svého syna z vězení v Snatch. Peppera uvidíme i v detektive Broken City, ve které bude Mark Wahlberg pro Russella Crowa pátrat po příčinách smrti milence jeho manželky. Max Iron si zahraje v sci-fi romanci od autorky Stmívání The Host. Steve Carell si zahraje ve filmu Lunatics, ve kterém se parta kamarádů rozhodne jít po krku lidem, kteří je připravili o peníze a jejich jednání má dalekosáhlé důsledky.

Jake Gyllenhaal se objeví v dramatu Way, Way Back, ve kterém se teenager během jednoho léta snaží naučit, jak se postavit svému nevlastnímu otci, jenž ho neustále šikanuje. Bill Nighy si možná v hororové detektivce I, Frankenstein zahraje hlavního záporáka, jenž chce oživit armádu nemrtvých. Ice Cube a Chris Tucker se objeví v dalším díle komediální série Friday. V herecké novince Clinta Eastwooda The Curve si jeho dceru nakonec nezahraje Sandra Bullock (díky bohu za to), nabídku na roli teď dostala Amy Adams. Cleopatru Davida Finchera by měl napsat Eric Roth, jenž má za sebou třeba Benjamina Buttona nebo Forresta Gumpa. Scenárista Milionáře z chatrče Simon Beaufoy by mohl napsat sequel k Hrám o život.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace