Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Končí Brad Pitt s hereckou kariérou?


ikona
st39.6
Bude o hvězdu méně? 

Přitažlivá síla hollywoodských superstar v posledních letech oslabuje, Brad Pitt je ale jedním z těch šťastlivců, kteří se zuby nehty drží na vrcholu a nevypadají, jako by měli někam odejít. Jenže zdání klame. Pitt si pravděpodobně začíná uvědomovat, že mu stáří buší na dveře, v rozhovoru pro australské 60 minutes proto na otázku, jak dlouho ještě bude pokračovat ve hraní, velice rychle odpověděl: tři roky a konečná.

V souvislosti s tím se rozpovídal o tom, jak ho baví produkce a že z Hollywoodu rozhodně nezmizí. Jen ho v titulcích nebudeme potkávat jako představitele některé z hlavních rolí, ale jako producenta. Do vínku by si chtěl vzít ty filmové projekty, které by jinak měly problém dostat se v hollywoodském systému do produkce. Takže spíš menší nezávislé filmy, případně režisérské debuty zajímavých tvůrců.

Jenže den se se dnem sešel a Brad Pitt začal utěšovat fanynky (a fanoušky), že to s jeho odchodem zas tak žhavě nevypadá. Oné tříletky se sice bude i nadále držet, úplně však přestat hrát nehodlá. Jen se s ním budeme setkávat čím dál méně.

Ostatně Hollywood je v tomhle ohledu proradný. Téměř každý, kdo kdy řekl, že do té či oné doby skončí, většinou točí dodnes, případně když někdo řekne, že už nebude pokračovat v zaběhnuté filmové sérii, většinou si tím prostřednictvím novinářů říká o navýšení platu. Pravda, to Brad Pitt zrovna nepotřebuje, proto nemá smysl uvažovat o tom, jestli je ona tříletá lhůta jen nějakou pákou. Není. Pitt po tomhle období pravděpodobně přestane s aktivní hereckou kariérou, přesune výhybku na jiné koleje a poveze se po těch producentských. Ve filmech se pak bude objevovat už jen minimálně. Na cestě jich má každopádně zatím dost: The Gray Man, Moneyball, Twelve Years a Slave, Cogan´s Trade nebo zombieflák World War Z.

---

Vytáhni v hospodě: Brad Pitt vzal roli v Hanebných panchartech až poté, co ho Tarantino navštívil na jeho francouzském sídle Chateau Miraval. Přemlouvání zabralo celou noc a pět lahví místního vína.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace