Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lego Batman na velkém plátně


ikona
KarelR
batmanharry potterlego
Kostičková podívaná nabírá reálné obrysy. 

Není žádnou novinkou, že se chystá Lego film. Slýcháme už o něm pěkně dlouho, aktivně se ale vyvíjí od roku 2008. Warneři na tomhle projektu úzce spolupracují se samotnou kostičkovou společností, není tedy divu, že se mu dostává prvotřídní péče. Tenhle mix animáku a hraného filmu by mohl vydělat pěkný balík, který si Warneři chtějí pojistit hned několika trumfy.

Tím prvním je uložení animované části filmu do rukou australské společnosti Animal Logic, která má za sebou Happy Feet nebo nádherně vypadající Legendu o sovích strážcích. Správné zázemí ale není všechno, a tak potěší, že se o scénář a režii starají Phil Lord a Chris Miller. Tohle tvůrčí duo se do mnoha srdcí zapsalo animovanou peckou Zataženo, občas trakaře. A pokud budou jejich hrátky s Legem z poloviny tak nápadité a zábavné, jako jejich hrátky s jídlem, nemůže to dopadnout špatně.

Lord a Miller nedávno dostali třetí režisérskou posilu, kterou je Chris McKay (Robot Chicken), a brzy vyfasují ještě jednu hezkou pomůcku. Film by měl totiž ze spolupráce Warnerů a Lega těžit opravdu pořádně, což znamená, že se do celé záležitosti přimíchají i velké značky, které slavné studio Legu v minulosti propůjčilo (mj. do her). Ve filmu se tedy může zjevit třeba Harry Potter, a nově i cokoliv od DC Comics.

Lego totiž v lednu vyrukuje s novou kostičkovou sérií, ve které dostanou plastovou podobu Batman, Superman, Wonder Woman a další. A protože budou práva na tyhle figurky patřit jim, můžou je klidně nacpat do svého celovečeráku. I bez tohohle bonusu ale zní Lego film jako celkem nadějný projekt, který by mohl být důstojnou dvouhodinovou reklamou na děsnou spoustu stavebnic. Stačí jen vyvážit hranou část s animovanou a soustředit se na celé publikum podobně, jako se to povedlo u Zataženo, občas trakaře.

---

Vytáhni v hospodě: Jedním z hitů letošních Vánoc má být Millennium Falcon z Lega. Ušetřete si čtyři tisíce a můžete si ho postavit hned vedle svých Star Wars na Blu-rayi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace