Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nemáte dost? Další King míří do kin!


ikona
st39.6
stephen king
Jako by jich nebylo málo, do kin míří další hororová adaptace z pera Stephena Kinga 

Filmový průmysl se adaptacemi Stephena Kinga doslova hemží, hollywoodským producentům to ale nebrání v získávání práv na další náměty slavného autora knižních bestsellerů. Před několika hodinami se díky tomu začalo mluvit o filmové verzi románu Rose Madder.

Zatím se toho o ní moc neví - nemá režiséra, nemá hotový scénář (pustit by se do něj měla Naomi Sheridan) a logicky není ani obsazená. O všem můžeme jen spekulovat. Vzhledem k tomu, že se do filmu pustily samé menší produkční společnosti, však nemůžeme očekávat nějaká větší jména, nebo snad vysoký rozpočet. Je velice pravděpodobné, že se bude jednat o malý film. Což nemusí být zákonitě na škodu.

Knižní předloha vypráví o ženě, která uteče ze svého domova, protože jí její manžel (mimochodem policista) neustále fyzicky ubližuje. Uteče do velkoměsta a snubní prsten vymění za portrét jisté dámy. Z portrétu se vyklube portál do jiného světa a z dámy tak trochu šílenec. Dále už to asi znáte, klasický King - prostě se tu začne dít hromada divných věcí.

Rose Madder je patnáct let stará kniha a asi existuje rozumný důvod, proč se její adaptace zatím nikdo neujal. I proto se člověk nemůže ubránit pocitu, že nás čeká jeden z těch slabších filmových Kingů.

---

Vytáhni v hospodě: Na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let začal King publikovat pod pseudonymem jako Richard Bachman, aby zjistil, jestli je možné zopakovat svůj úspěch. Možné to bylo. Když se na podvod přišlo, oznámil King Bachmanovu smrtu - autor podlehl rakovině pseudonymu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace