Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chcete vidět českou Vendetu zadarmo?


ikona
Mr. Hlad
předpremiéravendeta
Rozdáváme sto lístků na předpremiéru thrilleru Vendeta!  

Loňská pecka Pouta ovládla jak České lvy, tak i čerstvé Ceny filmové kritiky. Temný thriller z osmdesátých let o jednom tak trochu psychotickém estébákovi se líbil i nám a ukázal, že v Čechách je pořád dost talentovaných tvůrců před i za kamerou a že se vyplatí dát šanci i filmům, které nejsou mediálně propírané jako třeba nové komedie Marie Poledňákové. Recenzi na nový thriller od tvůrců Pout Vendeta můžete čekat už brzy a zatím jen slíbíme, že bude opět pozitivní.

Drsný thriller, v němž si hereckou extraligu mimo jiné zopakují Ondřej Vetchý a Oldřich Kaiser, slibuje zážitek, jaký byste u českého filmu nejspíš nečekali. A vy si ho můžete vychutnat dřív než ostatní. Máme totiž k dispozici rovnou stovku lístků na předpremiéru, která se bude konat v sobotu 5. 11. v 17:00 v jednom z pražských kin. Jestliže byste si tedy rádi zašli na neobvyklý domácí nářez, stačí napsat na mail bionaut@bionaut.cz a do předmětu vložit kód MZ411. Prvních sto šťastlivců dostane obratem vědět, kam se má dostavit. Takže neváhejte, v tomhle případě totiž doopravdy platí, že čekat se nevyplácí.

Povedené trailery si můžete připomenout tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace