Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo půjde po krku Riddickovi?


ikona
Mr. Hlad
riddickvin diesel
Vin Diesel shání protivníky, kde může.  

Vin Diesel není moc dobrý herec, ale je cool (přesně tohle o sobě sám před pár lety prohlásil) a když někoho mlátí do obličeje, nevypadá při tom jako modýlek, co strávil dva týdny v posilovně a měsíc v solárku. Na Arnolda a starou školu samozřejmě nemá, dnes ovšem najdeme jen pár herců, kteří zvládnou v akční roli vypadat tak uvěřitelně. Díky čtyřce a pětce Rychle a zběsile se Dieselovi navíc podařilo nahodit skomírající kariéru a – jak bývá jeho zvykem – začalo se mluvit o třetím Riddickovi. Tentokrát to už ale vypadá, že film opravdu vznikne. Vin Diesel a režisér David N. Twohy slíbili návrat k původní atmosféře, menší rozpočet a drsnější styl než ve dvojce. Vlastními lidmi zrazený a opuštěný Richard B. Riddick by měl na jakési planetě, kde člověka může zabít úplně všechno, bojovat proti partě žoldáků, kteří mu jdou po krku. Otázka ovšem je, kdo bude lovcem a kdo kořistí.

Už pár týdnů víme, že vedle Vina Diesela by se měl objevit i Karl Urban, jehož role však prý bude výrazně menší než v Kronice temna. Nás teď však víc zajímají nováčci. Smlouvy sice ještě nejsou podepsané, pár zajímavých jmen však už známe. Žádné hvězdy však nečekejte. Jednoho ze záporáků, konkrétně velitele jakýchsi temných huhuláků jménem Krone, by si měl zahrát neznámý Adreas Apergis. O něco známější je Bokeem Woodbine, jenž se objevil třeba ve Skále, Rayovi nebo v Big Hitu a se svým ksichtem nejspíš klaďáka hrát nemůže. No a v neposlední řadě je tu Katee Sackhoff ze sci-fi Battlestar Glactica, ta by se tu měla objevit v roli stopařky jménem Dahl, jež má pro žoldáky Riddicka hledat. Žádné hvězdy, ale celkem zajímaví a schopní herci. Nějaké to slavnější jméno by se však časem přeci jen objevit mohlo, ve filmu se totiž prý objeví i otec padoušského lovce lidí z jedničky Johnse a ten bude mít na Riddicka nejspíš hodně velkou pifku. Uvidíme, koho Twohy s Dieselem ukecají.

---

Vytáhni v hospodě: Zatímco se Vin Diesel snaží Riddicka procpat zpátky na filmová plátna, v počítačových hrách se tomuhle vesmírnému drsňákovi celkem daří. Série The Chronicles of Riddick má zatím dva díly. První se jmenuje Escape from Butcher Bay a druhý Assault on Dark Athena. A povedly se oba.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace