Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnie si vybral další akční náhul!


ikona
st39.6
arnold schwarzenegger
Schwarzeneggerovi dva akční comebacky nestačí. 

Jsou to dva týdny, co nás mile zaskočila nařachaná ukázka na mariňácký akční thriller Act of Valor a už to vypadá, že si díky němu užijeme režisérskou dvojici Scott Waugh a Mike McCoy minimálně ještě jednou, tentokrát však u projektu s mnohem větším potenciálem (čti: s větším rozpočtem, tedy s trochu jinými možnostmi). Budou totiž točit akční výplach s nádechem osmdesátkové žánrovky: Black Sands. Největší pecka? Hlavní roli ztvární Arnold Schwarzenegger.

Ten zažívá ohromný comeback. Vynecháme-li animovaného Guvernátora, má za sebou čerstvě druhé Expendables a právě teď se pouští do dalšího akčního thrilleru o pomstě, The Last Stand, kde ztvární šerifa městečka, jež se musí vypořádat s drogovou mafií. Do Black Sands by se měl pustit právě po tomto anglicky mluveném debutu režiséra Kim Jeee-woona.

Pokud vás nevyděsí to, že bude mít scénář na starost Skip Woods (Hitman, Swordfish, A-Team a zanedlouho nová Smrtonosná past), můžete se těšit na další akčňárnu, v níž bude Schwarzenegger kropit nepřátele olovem ve velkém. Film totiž má vyprávět o muži, který na vlastní pěst rozpoutá válku proti bezcitnému výrobci zbraní a jeho soukromé armádě.

Zní to jako další bezduchá slátanina, která trochu popírá Arnieho původní plány, že se bude soustředit na vážnější role. Ale kdo by si stěžoval. Vidět Schwarzeneggera, kterak si na stará kolena navyšuje filmový bodycount, je splněným snem mnohých fanoušků. Black Sands by navíc mělo být temné - ne v klasickém hollywoodském slova smyslu, kdy temné znamená "umírají tu lidé a kameraman přihodil trochu zrna". Opravdu temné.

---

Vytáhni v hospodě: Lámat si jazyk nad Arnoldovým jménem může mít obzvlášť při vlivu alkoholických látech fatální důsledky (tuplem pokud zmíníte jeho celé jméno, tedy rozkošné Arnold Alois Schwarzenegger), proto není od věci zopakovat si také přezdívky, o které Schwarzeneggera během jeho filmové i politické kariéry lidé obohatili: Arnie a The Governator je klasika, ale slyšeli jste někdy Austrian Oak, Styrian Oak, The Running Man nebo Arnold Strong? A co teprve Conan the Republican?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace