Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stallone utíká z vězení


ikona
KarelR
sylvester stallone
Jak s tím souvisejí Schwarzenegger a Willis? 

Sylvester Stallone v červenci oslavil pětašedesáté narozeniny. Místo toho, aby si uvědomil svůj vysoký věk a začal se připravovat na herecký důchod, ale nejspíš nevynechal svůj pravidelný výlet do posilky a ještě před velkou párty načetl pár scénářů. To aby se ujistil, že v příštích pár letech nebude v kině nedostatek akčňáků, ve kterých si střihne hlavní roli. Bullet to the Head Waltera Hilla už měl pomalu dotočené, čekali ho druzí Expendables... a Schwarzenegger s Willisem před ním nepřestávali zmiňovat cosi jménem The Tomb.

Příběh experta na stavbu vězení, který musí utéct z jednoho, jež sám postavil? Tenhle film se nejdřív chystal s Brucem, potom kolem něj kroužil Arnold, ale nakonec si asi oba uvědomili, že jim hlavní role nepasuje. A tak ji přihráli třetímu ze svaté trojice, který už má s kriminálem tak trochu zkušenosti (tedy ne s kriminálem, ale s Kriminálem!). Projekt, který měl jednu dobu režírovat Antoine Fuqua (ale nakonec utekl k Eminemovu boxerskému dramatu Southpaw), teď tedy tlačí kupředu Slyovo jméno. A jestli si dvě akční legendy nedělají z té třetí srandu, a nenavezly ji do něčeho příšerného, mohl by z toho být další příjemný přírůstek do Stalloneho nezastavitelné kariéry.

---

Vytáhni v hospodě: Akční pecka Tváří v tvář mohla nakonec vypadat úplně jinak. Kdyby si studio protlačilo svoji, nevyměnili by si tváře Cage s Travoltou, ale Schwarzenegger se Stallonem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace