Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Damon a Affleck opět společně


ikona
Mr. Hlad
ben affleckmatt damon
Hvězdná a oscarová dvojice plánuje další spolupráci 

Je to sotva pár dní, co jsme psali o tom, že Ben Affleck by měl točit adaptaci knihy Stephena Kinga Svědectví, zdá se však, že o dříve odepisovaného herce, z něhož se stala režisérská hvězda, má zájem v Hollywoodu skoro každý. Teď se objevil další projekt, s nímž je Affleck spojován jako režisér a zároveň jako herec. Mělo by jít o životopis Whiteyho Bulgera, jemuž je dnes dvaaosmdesát a tvrdne ve vazební věznici v Plymouthu, ale má za sebou sakra zajímavý život. Ve světě organizovaného zločinu si totiž udělal jméno díky tomu, že přepadal a okrádal drogové dealery a ilegální kasina. Od roku 1975 navíc pracoval jako práskač pro FBI. V roce 1994 na něj však byl vydán zatykač a až po šestnácti letech ho policie dopadla a obvinila z devatenácti vražd. Taky byste Bulgerův životopis viděli radši než další biografii slavného jazzového zpěváka nebo vynálezce šťourátek do uší, že jo?

Je to ale dostatečně zajímavé téma na to, aby se mu momentálně hodně žádaný Affleck věnoval? To ví asi jen on sám, ovšem pro životopis Whiteyho Bulgera hraje fakt, že spolu s Affleckem hodlá film produkovat i jeho oscarový kolega z Dobrého Willa Huntinga Matt Damon, jenž si má zahrát i hlavní roli. Byla by to první spolupráce téhle dvojice od náboženské komedie Kevina Smithe Dogma (pokud nepočítáme camea v Jayovi a Tichém Bobovi a Tátovi na plný úvazek). Ve Městě i ve Sbohem, baby Affleck ukázal, že ve světě zločinu se jako režisér pohybuje bez problémů a tohle téma by mu rozhodně mělo sednout. Spolupráce s Damonem je jistě velké lákadlo a navíc by se měl objevit i mladší brácha Casey. Co byste viděli raději vy? Kingovo Svědectví, nebo tuhle životopisnou gangsterku?

---

Vytáhni v hospodě: Scénář Dobrého Willa Huntinga, který napsali Affleck s Damonem, pomohl do výroby protlačit Kevin Smith, jenž ho protlačil do studia Miramax. A vydělali na tom všichni, pro Miramax šlo o komerčně nejúspěšnější film vůbec, dokud nepřišlo o pět let později Chicago.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace