Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman v prologu, Iron Man ve "Fázi 2"


ikona
KarelR
avengerschristopher nolaniron manjoss whedonthe dark knight rises
Velcí comicsoví hráči vykládají karty... 

Léto 2012 bude velkým soubojem Marvelu a DC (a Sony), protože se budou o diváckou přízeň prát Avengers, Batman i Spider-Man. Dá se předpokládat, že se na všechny dostane, a někdo se možná dostane na dohled vytoužené miliardě (Batman by neměl mít problém ji přeskočit). To všechno ale bude vrchol řádně drahých kampaní, které v tuhle chvíli pomalu nabírají obrátky. Tedy alespoň v případě marvelácké týmovky a sequelu Temného rytíře.

Avengers nás nedávno oslnili trailerem a v současnosti objíždějí Cony a ukazují hladovým fandům kusy filmu. Naposledy se parta Josse Whedona zastavila v New Yorku, kde zase poodhalila kus týmové dynamiky (Black Widow tentokrát ukecávala Bruce Bannera k návratu do Ameriky) a marvelácký boss Kevin Feige začal šermovat termínem "Fáze 2". Nepřekvapivě je to pracovní název pro sérii filmů, která povede ke druhým Avengers. A už z ní pěkný kus známe. Třetí Iron Man se připravuje, druhý Thor bude návratem do Asgardu s novou režisérkou a rok 2014 velmi pravděpodobně přinese nového Kapitána Ameriku. K zelené má potom dost blízko i Ant-man, kterého má pod palcem Edgar Wright a který nejspíš bude i jedním z nových přírůstků do Avengers 2. V těch nás má vůbec čekat nový tým, což ale asi neznamená, že Joss Whedon nechá v létě umřít Tonyho Starka a brnění vyfasuje Don Cheadle. Obměna pár postů nicméně nezní jako špatný nápad. A třeba Marvelu konečně dojde, že by měl Avengers šéfovat agent Coulson...

To u konkurence tak epické plány zatím nemají. Neúspěch Green Lanterna prozatím umlčel jak plány na sequel, tak Flashe s Wonder Woman. A Warneři musí hrát jen s třetím Batmanem. Rozhodně ale nehodlají troškařit, což dokazuje čerstvé potvrzení zvěstí, že nás stejně jako u Temného rytíře čeká prolog. Mnozí si možná pamatují, že v roce 2007 předcházelo sci-fi Já, legenda Jokerovo přepadení banky, jež potom zakotvilo na začátku Nolanova miliardového opusu. Nejinak tomu bude tentokrát - od 16. prosince se návštěvníci IMAXové verze Mission Impossible 4 setkají s šesti úvodními minutami comicsovky Temný rytíř povstal. Bude prolog k vidění i u nás? No... na YouTube určitě.

---

Vytáhni v hospodě: Původní comicsoví Avengers používali heslo "Avengers Assemble!" pokaždé, když se vrhali do bitvy. Chris "Kapitán Amerika" Evans se toho chytil a na kalby po natáčení zval svoje spolubojovníky jednoduchou textovkou: "Assemble". Z následných událostí se bohužel nedochovala žádná videa ani fotografie.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace