Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další dva díly Transformers opět s Bayem?


ikona
st39.6
michael baysteven spielbergtransformers
Vrátí se Michael Bay a Steven Spielberg do úspěšné série? A co Jason Statham? 

U Paramountu očividně nejsou zas tak špatní matematici, aby jim nedocházelo, že miliarda dolarů není úplně málo. Pokud film takové peníze vydělá, mělo by se co nejrychleji začít mluvit o dalším dílu. Přesně to se u Transformers stalo - krátce po premiéře se vynořily spekulace o čtyřce, která už by se ale musela obejít bez původního obsazení. Místo toho bychom v hlavní roli viděli Jasona Stathama. Tehdy se to zdálo jako naprostý nesmysl, teď se ale ukazuje, že se nejednalo o pouhý výmysl bulváru.

Paramount a Hasbro totiž začínají pomalu plánovat pokračování a podle všeho se jim zalíbil námět scenáristy Ehrena Krugera, který počítá rovnou se dvěma díly, tedy se čvrtým a s pátým, které by se pak točily oba dohromady. Je to docela logické, jestli totiž Transformers za ty tři díly něco dokázali, tak že jim nedělá problém vydělat stamiliony. Paramount tak má návratnost investice jistou, ať už bude jakákoliv a natočením obou dílů společně přtom ušetří další ohromné peníze. Podobně jako Universal, který bude točit dohromady šesté a sedmé Rychle a zběsile.

Ty filmy pravděpodobně budou mít hodně společného - u obou se totiž spekuluje o tom, že by si v nich mohl zahrát Jason Statham. Že bychom neměli tyto zvěsti brát na lehkou váhu, teď potvrdilo Variety, které tvrdí, že se o Stathamovi začalo v Paramountu a v Hasbru opět mluvit. Zatím nebyl - stejně jako v případě Rychle a zběsile - osloven, takže se stále jedná pouze o pre-produkční spekulace, ale jelikož je neslyšíme ani poprvé a pravděpodobně ani naposledy, začíná být angažování Stathama v Transformers víc než pravděpodobné. Kdyby tedy obě role přijal, nejen že by se objevil ve dvou pokračováních jedněch z nejúspěšnějších filmů roku, ale navíc by si střihnul rovnou dva díly od každého. To by byl nevídaný kariérní skok.

To ale není všechno. V souvislosti s Transformers se začalo mluvit také o návratu Michaela Baye a Stevena Spielberga. Zatímco Spielberg jakožto producent by dával smysl za jakékoliv konstelace, návrat Michaela Baye už by vyloženě překvapil. Ne snad proto, že by ve třetím dílu odvedl špatnou práci. O tom, že bude trojka Transformers jeho poslední díl série, už ale mluvil zatraceně dlouho a ještě nedávno to vypadalo, jako by to myslel vážně. Je docela možné, že na tom něco změnila ona kouzelná miliardička, která by Baye dostala k ještě větším odměnám. Jeho návrat každopádně nelze považovat za úplně jistý - studio se ho zatím, stejně jako Spielberga, teprve chystá oslovit. Začalo se o něm ale mluvit a pokud by byl Paramount ochotný nechat ho natočit si levnější (a "jednodušší") film Pain and Gain, který už také chystá od pradávna, mohl by někdy mezi lety 2012 a 2013 Bay začít pracovat na dalších dvou dílech Transformers. A fanoušci doufající v návrat Mizerů opět ostrouhají.

---

Vytáhni v hospodě: V letech 2003 a 2004 se chvíli uvažovalo o tom, že by mohl Michael Bay natočit Muže v ohni, Van Helsinga a dokonce třetího Terminátora!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace