Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Battlestar Galactica v rukou Singera


ikona
st39.6
bryan singer
Vypraví se Bryan Singer po fantasy Jack the Giant Killer do vesmíru? 

Déjà vu? Spojení Bryan Singer a Battlestar Galactica může být některým pamětníkům povědomé. Začalo totiž před deseti lety, kdy se chtěl Singer podílet na vzniku nové televizní série režií pilotního dílu, z čehož pak samozřejmě sešlo. Možná je to dobře, z moderní Galacticy se totiž zrodil televizní fenomén a jeden z nejlepších sci-fi seriálů dekády a dále žil svým vlastním životem. Singera však Galactica nepřestala fascinovat, v roce 2009 se proto několik měsíců motal kolem celovečerní verze pod záštitou Universalu.

Jenže i z té nakonec sešlo, Singer se místo toho pustil do fantasy Jack the Giant Killer a všichni předpokládali, že byl projekt uložen k ledu. Ne tak docela. Singer se nedávno rozpovídal o tom, proč nenatočil nový Excalibur (více méně šlo o to, že ho předběhnul jíný projekt se stejným námětem) a jen tak mimochodem zmínil, že díky tomu bude mít po Jackovi možnost vrhnout se do příprav Battlestar Galacticy.

Samozřejmě by se nejednalo o film, který by měl něco společného s moderním seriálem, místo toho by se Singer pravděpodobně inspiroval v původních sériích. A je otázkou, jestli vůbec bude režírovat - je klidně možné, že předá sesli někomu jinému a na film bude dohlížet "pouze" jako producent. Vzhledem k tomu, jak srdeční záležitost pro něj Battlestar je, je to ale dost nepravděpodobné. Jím potvrzené kříšení ještě nedávno mrtvého projektu tak ve fanoušcích právem vzbuzuje naděje. Je totiž dost pravděpodobné, že dalším režijním počinem Bryana Singera bude velkolepá vesmírná sci-fi. A to si necháme líbit!

---

Vytáhni v hospodě: Původní BSG z roku 1978 byla prvním televizním seriálem, jehož rozpočet překročil hranici jednoho milionu dolarů za epizodu. A byla to tak trochu vykrádačka Star Wars.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace