Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 40/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo půjde po krku Arnoldovi? Kdo bude nejlepší kámoš Satana? A čí tvář dostane detektiv Frankenstein?  

Hlavního padoucha si v Taken 2 zahraje profík na zlé východoevropany Rade Šerbedžija. Hlavní roli v novince Joel Coen|bratříCoenů  Inside Llewyn Davis bude mít Oscar Isaac. V ponorkovém thrilleru Hunter Killer se Gerard Butler nakonec objeví a parťáka by mu mohl dělat Sam Worthington. Robert Downey, Jr.|Robert Downey Jr. si zahraje ve filmu The Accidental Genius, což bude příběh muže, jenž po probuzení z komatu zjistil, že se mu závratně zvýšila inteligence. Leonardo DiCaprio by si mohl zahrát šachistu Alana Turinga. Don Johnson se připojí k obsazení Tarantinova westernu Django Unchained. Dceru Clinta Eastwooda v dramatu Trouble with Curve by mohla hrát Sandra Bullock. Eduardo Noriega bude hlavní padouch v novince Arnolda Schwarzeneggera Last Stand. Michael Fassbender opět spojí síly s režisérem Stevem McQueenem u dramatu podle skutečných událostí 12 Years Slave.

V thrilleru Roberta Redforda The Company You Keep uvidíme i Annu Kendrick, Brendana Gleesona, Terrence Howarda a Sama Elliotta. Kellan Lutz půjde po krku nebezpečnému zločinci Mickeymu Rourkovi v Java Heat. Tim Roth a Cillian Murphy se sejdou v dramatu Broken, jehož hrdinkou bude dívka vzpamatovávající se z toho, že viděla hodně ošklivý zločin. Dominic Purcell si zahraje Satanova poskoka ve Ztraceném ráji Alexe Proyase. Aaron Eckhart bude mít hlavní roli v hororové detektivce I, Frankenstein, kde si zahraje titulní monstrum. Královna romantických komedií Nora Ephron bude točit Lost in Austen, což by měl být příběh dívky ze současnosti, která žere knihy Jane Austen a tak trošku jí to pomotá osobní život.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace