Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našla se Bond Girl?


ikona
Mr. Hlad
daniel craigJames Bondsam mendes
Kdo se objeví po boku Daniela Craiga v nové Bondovce?  

Novou Bondovku uvidíme až na podzim příštího roku a zatím toho o ní víc nevíme než víme. Název tvůrci pečlivě tají, i když se objevila zpráva, že by se agent s povolením zabíjet mohl objevit ve filmu s názvem Skyfall, ovšem nikdo to zatím nepotvrdil. Už delší dobu je však jasné, že režisér Sam Mendes bude po place prohánět krom Daniela Craiga a Judi Dench i Javiera Bardema jako hlavního záporáka, objeví se i Ralph Fiennes, ale jeho role je tajnější než odpalovací kódy k americkým atomovkám, a konečně dorazí i sekretářka Moneypenny, kterou si zahraje Naomie Harris. Teď tu však máme pár dalších zajímavých přírůstků.

Žádné velké hvězdy sice nečekejte, velké role by z toho však nakonec být mohly. Francouzská herečka Berenice Marlohe by měla být novou Bond Girl, o samotné postavě netušíme ale zatím nic, takže můžeme jen hádat, jestli půjde o regulérní parťačku (jako Halle Berry v Dnes neumírej), sympatický přívěšek, co dobře vypadá v plavkách (většina starších filmů) nebo něco mezi tím. K obsazení se připojili i Ben Whishaw a Helen McCrory, opět žádné velké hvězdy, ale Whishaw minimálně v Parfému předvedl, že hrát umí a McCrory o sobě dala vědět postavou matky Draca Malfoye v Harrym Potterovi. Každopádně to vypadá, že nic moc dalšího už nám tvůrci před servírováním oficiálních názvů a zápletek prozradit nemůžou. Tak snad to přijde brzy.

Vytáhni v hospodě: Jedním z kandidátů na Jamese Bonda byl po Pierci Brosnanovi i Hugh Jackman. Ten roli s díky odmítl s tím, že se mu nechce kvůli jedné roli šaškovat v reklamách na kreditní karty a luxusní hodinky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace