Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disney a Pixar chystají 3D lavinu


ikona
Mr. Hlad
disneypixar
Animované klasiky se vrátí do kin ve třetím rozměru 

Je to jen pár týdnů, co se do kin dostala 3D verze animované klasiky Lví král. A vydělává. Dnes sice není větší problém narazit jednou za čas na opravdu kvalitní animák, ale disneyovská klasika evidentně funguje na všechny generace. 3D release už má na kontě nějakých osmdesát milionů dolarů a vypadá to, že zdaleka ještě nekončí. U Disneyho pochopili, že tohle je zatraceně jednoduchá cesta k milionům a hlavně mnohem méně riskantní, než kdyby měli pracovat na nových drahých animácích. Stačí jednoduše vzít legendu, dodat jí třetí rozměr a pustit ji znovu do oběhu. A nakonec - proč jen jednu legendu?

V příštích dvou letech se dočkáme nového uvedení hned čtyř animovaných pecek a dojde jak na echtovní disneyovky, tak i na hity od Pixarů. Už třináctého ledna se do kin vrátí Kráska a zvíře, která už byla do 3D předělaná a měla se původně objevit pouze na blučku. Díky Lvímu králi se však podívá i do kin. Příští rok, konkrétně 14. září, znovu připluje i Hledá se Nemo, což je pravděpodobně nejvděčnější Pixarovka vůbec. Následovat ji budou 18. ledna 2013 animovaná pecka Příšerky, s. r. o. a 13. září téhož roku se můžeme těšit na 3D verzi Malé mořské víly. Disney vytahuje to nejlepší, co má k dispozici. Uvidíme, jestli se v jeho stopách vydají i další společnosti. A bylo by fajn nezůstávat jen u animáků.

Vytáhni v hospodě: Lví král získal dva Oscary ze čtyř nominací. Jednou byl nominován na nejlepší hudbu, třikrát na nejlepší píseň. Elton John tak v jediné kategorii zabral tři nominační sloty a jeden z nich nakonec proměnil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace