Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nolan, Bay a Twilight Zone?


ikona
st39.6
Christopher Nolan nebo Michael Bay na režijní sesli Zóny soumraku? 

Warneři se pokoušejí do Zóny soumraku (Twilight Zone) vdechnout nový život už několik let, další film, inspirovaný v klasickém seriálu ze šedesátých let, ale ne a ne spatřit světlo světa. Na tom by se brzy mohlo něco změnit. Studio totiž podle všeho šláplo na plyn a pokusí se jeho produkci urychlit.

V souvislosti s tím je samozřejmě potřeba najít někoho, kdo se ujme režie. Twilight Zone je prestižní značka a stejně jako znamená hodně pro studio, by mohlo znamenat hodně i pro filmaře, který se jí ujme. Warneři tedy logicky loví ty největší štiky a nabídku poslali Christopheru Nolanovi a Michaelu Bayovi.

Zatímco Nolana si za Twilight Zone dovede představit snad každý (i když je kvůli podobnosti s Počátkem dost nepravděpodobné, že na nabídku kývne), spojení s Michaelem Bayem zní prapodivně. Bay sice umí v kině pobavit svými nadupanými blockbustery, jenže něco je točit akčňák o robotech a něco jiného hororový sci-fi příběh, který by měl alespoň trochu připomínat inteligentní film.

Proto je uklidňující fakt, že Warneři poslali nabídku ještě Alfonso Cuarónovi či Davidu Yatesovi, a pak také Rupertu Wyattovi. Ten se letos zasloužil o jedno z největších letních překvapení, když oživil mrtvou frančízu jménem Planeta opic a vtiskl jí neodolatelné kouzlo. Pod jeho vedením by celovečerák Twilight Zone mohl být sakra zajímavý. A ačkoliv jsou Nolan i Bay skvělí filmaři, Wyatt by si Twilight Zone možná zasloužil nejvíce, nemyslíte?

Film by se měl inspirovat v původním seriálu a na rozdíl od toho minulého (který v roce 1983 režírovala čtverka Spielberg, Landis, Dante a Miller) by se mělo jednat jen o jeden příběh pod režijním dohledem jediného režiséra.

---

Vytáhni v hospodě: Christopher Nolan je barvoslepý - nevidí červenou a zelenou. Když tedy odstupoval od produkce Muže z oceli, bylo to se slovy "Ten kostým je moc šedivý". Dobře, druhou část jsme si vymysleli, ale barvy fakt nevidí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace