Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackman: čtvrtí X-Men nebudou


ikona
st39.6
hugh jackmanwolverinex-men
Hugh Jackman se k Wolviemu vrátí, ale k X-Men už asi ne 

Hugh Jackman teď spolu se Shawnem Levym objíždí svět, aby uváděli premiéry své robo-boxérské Ocelové pěsti. Což je samozřejmě ideální čas na to, aby rekapitulovali, na jakých filmech budou v nejbližší budoucnosti pracovat.

Levy díky tomu měl šanci připomenout neustále odkládanou comicsárnu Flash, kterou měl v určitou chvíli (konkrétně po Noci v Muzeu) režírovat. Stejně jako většina lidí si ale i on myslí, že už se Flash vlastního celovečeráku nedožije, protože bude mít přednost hlavně Justice League. A protože by ta postava nefungovala. Scénář, na kterém několik měsíců pracoval, proto zůstane zavřený někde v trezoru. V případě Levyho je mnohem pravděpodobnější, že se vrátí k Ocelové pěsti, o jejímž sequelu se, jak bývá před premiérou zvykem, začíná mluvit už teď.

Jenže dvojka ocelové pěsti bude záviset na Hugh Jackmanovi a ten má solidně nabušený program, takže ať už se robotům v boxérském ringu bude finančně dařit jakkoliv, na jejich návrat si chvilku počkáme. Jackman se teď totiž pouští do muzikálu Les Miserables, jehož existenci můžeme poděkovat za to, že si na neustále odkládaného Wolverina počkáme zase o nějaký ten pátek déle.

Nepřímý comicsový sequel prvního x-meňáckého originu měl po odchodu Aronofskiho z režijní sesle problém s hledáním náhrady, protože se každý bál pokračovat v jím vyšlapané cestičce. Dostatek odvahy sebral až James Mangold, s jehož příchodem došlo k pár drobným úpravám jinak prý geniálního scénáře Chrise McQuarrieho. Teď je Wolvie připraven na první klapku, Jackman ale bude muset nejdříve dodělat Bídníky, až pak se vrátí k postavě, která ho dostala na výsluní. Alespoň že v tom už máme jasno - druhý Wolverine by se tak mohl stačit dokutálet ještě před koncem příštího roku a dotáhnout to do kin třeba v létě 2013.

Což prý nehrozí se čtvrtými X-Men. Třeba Laura Donner už dlouho tvrdí, že se čtvrtý film comicsárny, která všechnu současnou mánii kolem kreslených postaviček odstartovala, určitě natočí, Jackman to ale vidí jinak: podle něj už čtyřka X-Men nebude. Dává to smysl. Foxové se začali zaměřovat především na originy a je nepravděpodobné, že se ještě vrátí k uzavřené trilogii. Ratner za sebou sice ponechal otevřená vrátka v podobě Magneta pohybujícího bez dotyku se šachovnicí, ale zřejmě už jimi nikdo neprojde. Tedy alespoň podle Jackmana.

---

Vytáhni v hospodě: Hugh Jackman začínal v divadle a zpěv ani tanec mu nejsou cizí. Dokázal to nejen v několika geniálních kreacích během udělování Oscarů, ale také v téhle roztomilé reklamě na ledový čaj. No řekněte, kdo by si s ním nezatancoval!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace