Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dobré i špatné zprávy pro Terminátora


ikona
Mr. Hlad
terminator
Kdy se vrátí nejdrsnější roboti? A kdo přijde s nimi?  

Ať už si o čtvrtém Terminátorovi myslíte cokoliv, hit to rozhodně nebyl. Faktem ale je, že pár pozitiv by se na něm najít dalo. McG režíroval celkem svižně, Arnoldovo cameo potěšilo a Sam Worthington zvládl drsňáka na jedničku. Film však zabil hloupoučký scénář a nepříliš výrazný Christian Bale. Člověk by si po nijak oslnivých výsledcích u pokladen kin a po seriálovém průšvihu Příběh Sáry Connorové myslel, že už to mají roboti spočítané, ovšem opak je pravdou. O pátém Terminátorovi se poslední dobou mluví docela často a majitelka práv na tuhle sérii Megan Ellison spolu s Arnoldem Schwarzeneggerem teď prohlásili, že bychom se měli v budoucnu dočkat hned dvou filmů a ten první by měl začít vznikat už na konci příštího roku.

Problém je v tom, že se neví, kdo ho bude režírovat. Původně plánovaný režisér Justin Lin totiž bude mít plné ruce práce s Rychle a zběsile 6 a jednoduše na Terminátora nebude mít čas. Pokud by Ellison s Arnoldem natáčení posunuli, rád by se za kamerou posadil, takhle to však prostě nezvládne. Na druhou stranu posun natáčení není nereálný. Zatím se totiž nezačalo pracovat ani na scénáři a chybí i studio, které by pomohlo s financováním. Ve vzduchu sice pořád visí jméno Jamese Camerona, jenž údajně pomáhá s nástřelem příběhu, ale on sám se zatím nevyjádřil, jestli s ním mohou tvůrci počítat jako s koproducentem. Každopádně jeho jméno by dalším terminátořím filmům hodně pomohlo. Uvidíme, jak se celá situace vyvine. A budeme doufat, že se za kameru nakonec nepostaví John Moore, Mike Newell nebo někdo podobný.

-----

Vytáhni v hospodě: Arnold Schwarzenegger dostal za roli ve třetím Terminátorovi rekordní honorář na ruku. Jeho tehdejších 30 000 000 dolarů dnes vypadá směšně vedle Johnnyho Deppa, který si řekl o 56 mega za poslední Piráty.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace