Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Abrams potvrzen pro druhý Star Trek


ikona
st39.6
j. j. abramsstar trek 2
Podaří se Abramsovi zopakovat úspěch i s druhým Star Trekem? 

Fanoušci Star Wars si budou moct už v pátek začít užívat celou ságu ve vysokém rozlišení, je tedy jen fér, aby filmoví bohové poslali alespoň drobný příděl upřímné radosti také do nepřátelského tábora. Trekkies, mobilizujte rychlé špunty a připravte se k oslavám! J. J. Abrams, tedy režisér, který přivedl Star Trek na stříbrná plátna v takové podobě, že se na něj mohl dívat i člověk, který na sebe po ránu nemává do zrcadla vulkánským pozdravem, potvrdil, že se na režisérskou sesli usadí i během natáčení druhého dílu!

O tom, že bude Abrams točit i dvojku, se mluví už několik měsíců a většina lidí to brala za hotovou věc. Abrams se totiž spolu s Robertem Orcim, Damonem Lindelofem a Alexem Kurtzmanem podílel na prvních verzích scénáře. Jenže v posledních měsících ho zaměstnávalo Super 8 a z jakéhosi záhadného důvodu odmítal jakékoliv oficiální vyjádření ohledně sequelu nabušené sci-fi se Spockem a s Kirkem v čele. Podle všeho za to tak trochu mohl Alex Kurtzman, který také neměl moc času kvůli svému režijnímu debutu Welcome to People. To právě dokončil, vrhnul se do posledních úprav scénáře Star Treku a pro Abramse to znamenalo jediné: je na čase nastoupit do už tak docela rychle rozjeté mašinky.

Finální verze scénáře by totiž měla být hotová už na konci září a vzhledem k tomu, že pre-produkce začala na základě prvního nástřelu příběhu už před několika měsíci, by se měl Abrams pustit do natáčení hodně rychle - mluví se ještě o letošní zimě. Což by znamenalo, že se druhého Star Treku dočkáme pravděpodobně někdy na přelomu roku 2013. A nevím jak vy, ale já se těším ohromně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace