Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lautner a Johnson jako David a Goliáš?


ikona
st39.6
dwayne johnsontaylor lautnerthe rock
Nechá se The Rock ponížit cucákem z Twilight ságy? 

Marty Bowen a Wyck Godfrey, jedni z producentů Twilight ságy (což v tomhle případě znamená "producenti, kteří dokážou vydělat stamiliony s naprostou sračkou", takže se jim neposmívejte) se chtějí pustit do moderního zpracování biblického příběhu o Davidovi a Goliášovi. To už samo o sobě zní docela zajímavě (velká biblická témata se dobře prodávají), producentské duo se ale nechce spoléhat jen na provařená jména a už tak trochu povinnou stylizaci v duchu 300: Bitva u Thermopyl, a tak oslovilo dva herce, kteří minimálně v rámci blockbusterů aktuálně patří mezi ty nejžádanější: Dwaynea "The Rocka" Johnsona a Taylora Lautnera.

Vidět tuhle dvojku, kterak po sobě hází kamením, by jistě mohl být nezapomenutelný filmový zážitek, ale ještě nejásejte. Co je v novince z Hollywoodu "...byli osloveni", většinou v dějinách filmu dopadá jako "ve filmu měli původně hlavní role zvárnit...". Jednak mají oba herci už tak docela solidně nařachaný kalendář, druhak je otázkou, jestli novodobý David a Goliáš vůbec vznikne (na plátno vede dlouhá cesta a po premiéře Války bohů může být všechno jinak).

Pak je tu samozřejmě otázka toho, kdo se na takové role jak hodí. Zatímco představa Johnsona jakožto Goliáše je docela reálná, Taylor Lautner, který vypadá, jako by každou hodinu chodil na pět hodin do tělocvičny (ano, právě jsem prodloužil pracovní den o sto dvacet hodin) se pastýře Davida jednoduše nehodí, i kdyby si navzdory svým zvykům nechal oblečené tričko. Prostě je až moc namakaný. U fyzického vzezření bych se rád zastavil, David by totiž měl působit inteligentně a nic proti hvězdě Twilight ságy, ale Taylor Lautner vypadá jako jeden z těch hloupoučkých modelů... kterých je vám upřímně líto, protože z nich vyzařuje, že by nebyli schopni poznat rozdíl mezi čajovou lžičkou a lopatou.

Pravda, "moderní pojetí" může znamenat nejen další starověkou řežbu, ale třeba nakonec i to, ž esi jednoduše vezme Lautner do ruky pistoli, Johnson hodí na rameno bazuku a budou to do sebe šít místo kamenů olovem. Pak by mohlo být všechno jinak. Koneckonců... jak byste si moderní pojetí příběhu Davida a Goliáše představovali vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace