Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se baba pro Toma Cruise


ikona
Mr. Hlad
tom cruise
Kdo se objeví vedle hlavní hvězdy ve sci-fi Horizons? 

Je to sotva pár hodin, co jste si na MovieZone mohli přečíst novinku o tom, že pokračování zajímavého ale ne až tak úspěšného sci-fi Tron: Legacy uvidíme příští rok. Režisér předchozího filmu Joseph Kosinski má ale teď plné ruce práce se svou novinkou Horizons. Možná jste ji zaznamenali pod dnes již neplatným názvem Oblivion, každopádně půjde o příběh odehrávající se po apokalypse, kdy zbytky lidstva žijí ve městech v mracích. Tom Cruise si zahraje vojáka, jenž  musel zůstat na Zemi, aby dohlédl na roboty, kteří mají za úkol likvidovat nepřátelské mimozemské potvory. Cruise v tom ale nebude sám, protože by měl dostat parťačku. Objevilo se hned pět zajímavých jmen, není ale zatím jasné, jestli si vyvolená herečka zahraje jeho parťáčku a milenku Victorii, nebo bývalou lásku Julii.

Každopádně ve hře o hlavní ženskou roli jsou Olivia Wilde právě z Tron: Legacy a aktuální nudy Kovbojové a vetřelci, dále pak Noomi Rapace ze švédské trilogie Milénium či chystané dvojky Sherlocka Holmese, pomalu se prosazující Jessica Chastain ze Stromu života nebo zajímavě vypadající detektivky Texas Killing Fields, Olga Kurylenko z Quantum of Solace nebo nepříliš známá Britt Marling, která má za sebou třeba oceňované nezávislé sci-fi drama Another Earth. Je to sakra zajímavá společnost a Cruise si nejspíš nebude stěžovat, ať už si Kosinski vybere kteroukoliv z dam. Kterou byste rádi v téhle sci-fi viděli vy? Ať máte rozhodování jednodušší, můžete si vybrat podle obrázků.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace