Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dwayne Johnson chce do comicsu


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnson
The Rock se ke komediím vracet rozhodně nehodlá 

Dwayne „The Rock“ Johnson to měl docela těžké. Původně se o něm mluvilo jako o nástupci Arnolda Schwarzeneggera, bohužel hlad po akčních filmech byl před pár lety prakticky nulový, takže i když natočil pár zajímavých kousků, nepovedlo se to a on se tak musel přesunout k ponižujícím komediím. Díky pětce Rychle a zběsile se ale zase vrátil na špičku. Příští rok ho uvidíme v G. I. Joe: Retaliation , kde si zahraje drsňáka s kulometem Roadblocka, a počítá se i s jeho účastí ve The Fast and the Furious 6, kde bychom se údajně měli podívat do Evropy.

Dwayne Johnson by to ale i tak rád zkusil sólo a řekl si o roli v comicsu. Rád by se na plátně objevil jako Luke Cage, což je u nás prakticky neznámý hrdina, o jehož filmovou adaptaci Hollywood usiluje už docela dlouho. Jde o celkem drsného afroameričana, který se ve vězení zúčastnil nepovedeného experimentu, díky kterému získal nadlidskou sílu, prakticky ocelovou kůži a zrychlenou regeneraci. Namísto toho, aby začal chránit nevinné, se stal superhrdinou, kterého si můžete najmout. Je to prostě trochu větší drsoň. O roli měli v minulosti zájem třeba Quinton "Rampage" Jackson z A-Teamu, Brian J. White, Idris Elba nebo Tyrese Gibson. No a teď si o ni řekl právě Dwayne Johnson. Z celé téhle party je to největší hvězda, problém je ale v tom, že fanoušci comicsu nejsou zrovna nadšení z představy, že by první pořádný černošský hrdina po Bladeovi vlastně nebyl úplný černoch. No uvidíme, jak to dopadne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace