Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 33/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Bude Magneto mučit lidi? Předvede nám Jessica Biel své vnady? Kdo je andělem smrti? A natočí Ben Affleck hodně originální akční film?  

Rob Corddry si zahraje v zombie romanci Warm Bodies. Chazz Palminteri rozšíří už tak hvězdné obsazení mafiánské biografie Gotti: In the Shadow of My Father. Clifton Collins Jr. se objeví v novince Guillerma del Tora Pacific Rim. Caleb Landry Jones z posledních X-Menů si zahraje hlavní mužskou roli v upírském hororu Neila Jordana Byzantium. Djimon Hounsou bude Anděl smrti ve Ztraceném ráji Alexe Proyase. Mary-Louise Parker si zahraje v zombie detektivce R.I.P.D. vedle Jeffa Bridgese a Ryana Reynoldse. Dominic Cooper a Liv Tyler se možná objeví v hororu The Cure, v němž s pomocí experimentálních léků udělá chlapík ze své umírající ženy šílenou vražedkyni. Jessica Biel si zahraje striptérku v Magic Mike Stevena Soderbergha. V remaku Fantastické cesty bychom mohli vidět Willa Smithe. V dlouho připravovaném thrilleru Prisoners, v němž zoufalý otec unese muže podezřelého z únosu své dcery a začne ho mučit, by se mohl objevit Michael Fassbender.

Shawn Levy by mohl natočit novou verzi Frankensteina. Ben Affleck by mohl natočit akční film In the Line of Sight, mělo by jít o thriller o elitním komandu snímaný přímo z pohledu jednoho z jeho členů. Hororový hit The Last Exorcism se dočká pokračování, scénář píše Damien Chazelle. Atom Egoyan natočí film podle skutečné události Devil`s Knot, hrdiny budou tři mladíci, kteří si neprávem odseděli osmnáct let za vraždy osmiletých holčiček. Baltasar Kormakur bude točit drama Viking o posádce norských drsoňů, kteří převážejí irské otroky. Brian De Palma bude točit retro detektivku ze sedmdesátých let The Key Man, v niž bude muset ovdovělý otec utíkat před vládními agenty, kteří po něm chtějí něco moc důležitého.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace