Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Divoká banda se vrátí!


ikona
Mr. Hlad
tony scottwild bunch
Dočkáme se nové verze legendární rachoty? 

Jsou to dva dny, co jsme psali o tom, že se Ridley Scott hodlá vrátit k jednomu ze svých nejslavnějších filmů - k Blade Runnerovi. Jeho bratr Tony Scott se ale taky rozhodně flákat nehodlá. Momentálně má sice pauzu a pomalu dává dohromady dvojku Top Gunu, remake klasiky The Warriors nazvaný Potsdamer Platz a grishamovku The Assiociate. Nebyl by to ale Tony Scott, kdyby nezačal koukat i po dalších projektech. A ty dva nejaktuálější jsou velmi zajímavé. Okolo Hell`s Angels se Tony Scott motá už chvilku a měl by se tu podívat na historii legendárního motorkářského klubu Pekelní andělé.

Teď se však objevila informace, že by se mohl postavit za kameru u remaku legendárního westernu Sama Peckinpaha Divoká banda. Tahle kovbojka prakticky redefinovala žánr a ve své době šokovala extrémně násilnými a brutálními scénami. A i dnes to je podívaná spíš pro silnější nátury. Drsný příběh skupiny zločinců, kteří se rozhodnou na začátku dvacátého století utéct do Mexika, jen aby zjistili, že pro ně v novém století stejně nejspíš není místo, je právem považovaný za klasiku. Warneři zatím nechtějí nikomu říct, jestli by nová verze měla být klasickým remakem, nebo zda se přesuneme do jiného časového období. Každopádně Tony Scott akci umí, ale zároveň i moc dobře ví, jak pracovat se zajímavými charaktery, což tenhle film bude potřebovat. Nová verze tedy může tedy docela zajímavá. A možná ne úplně zbytečná, jak to obvykle u podobných remaků bývá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace