Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Okresní přebor i ve vašem kině


ikona
KarelR
česká kinaokresní přeborondřej vetchý
Seriálová pecka míří na velké plátno. 

The Amazing Spider-Man, The Dark Knight Rises, The Bourne Legacy, Hobit, třiadvacátá bondovka... To je jen pár filmů z druhé poloviny příštího roku, na které se do českých kin pohrnou davy. Všechny tyhle snímky by se ale měly začít třást hrůzou, protože v té samé době přiletí i napjatě očekávaný projekt z domácí tvorby. Možná jste o jeho existenci dodnes nevěděli, natáčení už ale začalo a sezóna 2012 je tak o fotbalovou komedii bohatší. Zkrátka a dobře... Okresní přebor se vrací!

Ano, největší seriálová lahůdka, jakou české televize vyplodily za hodně let, to rozhodně nemá za sebou. Zatímco druhá série stále zůstává velmi nepravděpodobná, fanoušci Okresního přeboru dostanou za svoji věrnost celovečerák. Kupodivu to ale nebude pokračování, nýbrž na české podmínky dost netypický prequel.

Ve filmu, jehož celý název zní Okresní přebor - poslední zápas Pepíka Hnátka, se vydáme těsně před události seriálu. Jak oněch šest slov napovídá, uvidíme závěrečné utkání velebeného trenéra (s licencí!). A seznámíme se tím pádem s obdobím, jež předcházelo známým dobrodružstvím fotbalového týmu Slavoj Houslice.

Hnátka si zahraje Miroslav Krobot, jehož si můžete pamatovat jako nezastavitelného hláškaře z "thrilleru" Na vlastní nebezpečí ("Jsou tam nebezpečné peřeje. Ale my tam přesto pojedeme s partou přátel pokořit tento divoký tok!"). Přihrávat mu bude kompletní sestava ze seriálu, vrátí se tudíž Jiřina, Áda, Kužel, Ludvík i předseda. A spousta dalších, kteří se zúčastní derby s SK Kostomlaty, nebo vysvětlení legendární Hnátkovy taktiky s nakopáváním balónů.

Za kameru se samozřejmě posadil Jan Prušinovský, který režíroval většinu televizního Přeboru. A do práce se vrátil i celý tvůrčí tým seriálu. Ten bude do konce října natáčet v Lochovicích (domov Houslic) a okolí, a potom se film začne chystat na zhruba rok vzdálenou premiéru. Že na něj už teď neplánujete jít? Tak to máte za pětikilo. A jestli nepošlete alespoň zbytek rodiny, je to rovnou za tisíc!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace