Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vinnetou to rozjíždí nanovo!


ikona
Mr. Hlad
vinnetou
Legendy našeho dětství se vrátí. Hollywood chce Vinnetoua! 

Tolik sudů ohnivé vody kolik prstů na dvou rukou!

Mezi čtenáři MovieZone jsou jak teenageři, tak životem ošlehaní veteráni. Na první pohled to může vypadat, že tyhle dvě skupiny nespojuje nic. A ani v těch filmech si obvykle nemusí rozumět. Existuje však pár výjimek a jednou z nich je bezpochyby ušlechtilý náčelník Apačů Vinnetou a jeho pokrevní bratr Old Shatterhand. Všichni jsme na nich vyrostli, někteří je viděli v kině při premiéře, jiní na ně narazili až při stále se opakujících televizních reprízách. Každopádně tahle série o jugoslávských indiánech, které vede Francouz a bývalý Tarzan, se stala pro celé generace klasikou.

Tvá kánoe bude děravá jako ústa staré ženy.

A jak to tak vypadá, příští generace na tom budou stejně. Constantin Films totiž plánují Vinnetoua a Old Shatterhanda oživit a zdá se, že výsledek by mohl stát za to. Jména herců a režiséra zatím pochopitelně neznáme (nikdo vám ale nebrání nadhazovat nápady do diskuse), ale scénář bude psát Michael Blake, jenž má za sebou třeba Tanec s vlky, takže existuje slušná šance, že indiáni tu nebudou jen za srandovní divochy. Uvidíme, jakým směrem se u Constantin Films vydají. Na jedné straně může z nového Vinnetoua vylézt seriózní a vážný western o utlačování původních obyvatel Ameriky, na druhé by to mohla být pořád ta sympaticky naivní zábava, kterou si všichni pamatujeme a občas si jí pustíme na zaprášené videokazetě. A netvrďte mi teď, že to neděláte!

Až ráno vyjde slunce, budete litovat, že vás matky kdy porodily!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace