Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sequely rychle, levně a spolehlivě!


ikona
imf
behind the enemy lines 2dr. dolittle 3sequelwrong turn 2
 

Videotrh se brzy stane minovým polem a pokud blbě šlápnete, budete se z toho léčit dlouhé týdny. 8MM 2 a Síť 2.0 jsou podle všeho ekvivalentem cluster bomb - spolehlivě zabíjejí veškeré mozkové buňky, které jste si stihli vypěstovat. A lepší už to nebude. Do kin se chystá Bambi 2 a nejnovější zprávy o připravovaných dvojkách a trojkách znějí opět jako špatný vtip.

Krom třetího Dr. Dolittlea nás totiž čekají takové pecky jako Holky do toho 3 (Bring it On! 3), Behind the Enemy Lines 2, Wrong Turn 2 nebo Like Mike 2. Především ty druhé díly jsou neuvěřitelnou ukázkou toho, čeho jsou hollywoodští producenti schopní. Za chvíli se budou dělat i pokračování propadáků, protože je tu šance, že se najdou zvědavci, schopní si film koupit, aby se ujistili, že je stejně špatný jako jeho předchůdce. Může za to "cena licence". Takový Wrong Turn sice relativně prohučel v kinech, ale dost lidí si ho pamatuje kvůli zajímavému obsazení a vykrádání Texaského masakru motorovou pilou. A někdo bude možná doufat, že se v něm objeví Eliza Dushku, stejně jako v prvním díle. Tihle diváci fungují jako potřebný "základ", díky kterému se snímek zaplatí, zvlášť pokud se mu udělá pořádná reklama.

Stačí si vzpomenout na sérii Velmi nebezpečné známosti, první díl byla kinohitovka s mladou hereckou elitou, za níž následovaly dvě direct-to-video rychlokvašky. Stejný postup nás čeká i tady, většina jmenovaných filmů bude mít rozpočet 4 miliony dolarů (to znamená noname herci a v případě Behind the Enemy Lines 2 i další divoké úspory. Nechápu jak chtějí za 4 miliony natočit válečný akční film tak, aby to nevypadalo jako Operace Delta Force VI). Nádhernou ironií pak je, že např. na propagaci Bring it On! 3 (zřejmě se to bude jmenovat trochu obrazotvorněji) studio vynaloží rovnou 10 milionů dolarů. Tomu se říká pozlatit hovno, pokud mi prominete ten výraz. Hlavně se tím třpytem nenechte zmást. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace