Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman má nového šéfa, Snyder další film


ikona
st39.6
laurence fishburnesupermansuperman returnszack snyder
Supermanův šéf mění barvu, Zack Snyder mění žánr 

Jako by obsazení Snyderova Muže z Oceli nebylo už tak dost zajímavé, ke Kevinu Costnerovi, Russelu Croweovi, Diane Lane, Michaelu Shannonovi, Amy Adams, Julii Ormond a samozřejmě k Henrymu Cavillovi se přidává Laurence Fishburne. Koho ztvární? Hádat bych vás mohl nechat hodně dlouho a stejně byste se ke správné odpovědi nedostali. Fishburne totiž propůjčí tvář Perrymu Whiteovi, šéfredaktorovi Daily Planet. Díky bývalému Morpheovi tak postava, která v comicsech šéfuje slavným novinám už přes sedmdesát let, vůbec poprvé změní barvu pleti.

Z placu Muže z oceli to není jediná zpráva, která za posledních pár hodin obletěla svět. Zack Snyder už se totiž podle všeho rozhodl, do jakého filmu se pustí po dokončení Supermana. Bude jím válečné drama The Last Photograph, o kterém už se mluví několik let. Snyder ho vždycky chtěl produkovat, projekt ale nikdy nesehnal režiséra, i když se mluvilo o Sergeii Bodrovovi (Mongol) nebo Nielsovi Oplevovi (švédští Muži, kteří nenávidí ženy). Snyderovi asi došla trpělivost a tak se rozhodl, že poslední fotografii cvakne sám.

Film by to mohl být sakra zajímavý, i když značně vybočuje ze Snyderovy filmografie. Vyprávět má o fotografii, která spojila osud bývalého elitního vojáka (Sean Penn) a válečného zpravodaje (Christian Bale), který jako jediný přežil bitvu, v níž byla kompletně zmasakrována americká jednotka. Spolu se vydávají zpět do Afghánistánu, aby vysvobodili Pennova příbuzného, kterého Afghánci unesli do hor.

Pokud Snyder i lákavé obsazení u projeku vydrží, bude hodně zajímavé sledovat, jak se režisér vypořádá s látkou, v níž se nemůže vyřádit podobně jako ve svých předchozích fantasy filmech. A co si budeme povídat, Sean Penn a Christian Bale na společné výpravě, to by mohl být slušný herecký koncert.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace