Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bonnie a Clyde znovu a hůř


ikona
st39.6
neil burger
Čerstvě jmenovaný režisér Uncharted už má další zářez - postará se o novou verzi Bonnie a Clydea 

Slavné zlodějské duo Bonnie a Clyde snad není třeba představovat, stejně jako Pennův film z roku 1967. Jenže co když nám Arthur Penn o svých postavách lhal? Podle knihy Jeffa Guinna "Go Down Together: The True, Untold Story of Bonnie and Clyde" byli zloději úplně jiní, než jaké je vykreslila dnes už klasická gangsterka. V knize stojí, že Clyde byl ve vězení sexuálně obtěžován, zatímco Bonnie byla rovnou prostitutka. A aby toho nebylo málo, oba podle Guinna byli tak hloupí, že vykrádali pouze obchůdky a menší banky - na ty větší neměli dostatečné plánovací kapacity.

Guinnovy knihy se ujal Sheldon Tuner, scenárista Lítám v tom, aby přichystal plodnou půdu pod nohy čerstvě vybranému režisérovi, který by se měl o nově plánovaný restart Bonnie a Clydea postarat. Bude jím Neil Burger.

To jméno vám určitě něco říká, ostatně Burger za sebou má několik zajímavých projektů - natočil Iluzionistu, kterého tak trochu zastínil Nolanův Dokonalý trik, Šťastlivce, Všemocného s Bradleym Cooperem a nedávno nahradil na režijní sesli filmové adaptace Uncharted Davida O. Russela. Zatím nepojmenovaný film o Bonnie a Clydeovi tak bude dalším jeho větším projektem, který by filmaři mohl zajistit prodloužený pobyt mezi hollywoodskou smetánkou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace