Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harrison Ford klobouk nesundá


ikona
Mr. Hlad
harrison ford
Po Kovbojích a vetřelcích zůstává Indy na divokém západě 

Westernovou sci-fi Kovbojové a vetřelci sice uvidíme až za pár týdnů, ale trailery zatím docela lákají a v kuloárech se šeptá, že Harrison Ford si celý film krade pro sebe. Jestli je to pravda, zjistíme až v kině, fakt je ale ten, že Fordovi se nejspíš mezi kovboji zalíbilo a hodlá tam ještě chvilku zůstat. Objeví se totiž ve filmu Black Hats, kde si zahraje legendárního šerifa Wyatta Earpa. Na klasický příběh o městu Tombstone a o přestřelce u O. K. Corral ale zapomeňte.

Black Hats se totiž bude odehrávat podstatně později, konkrétně ve dvacátých letech minulého století, kdy z Earpa bude prakticky důchodce. Pracuje v Los Angeles jako detektiv, ale když ho kontaktuje syn jeho zesnulého přítele Doca Hollidaye, odjede do New Yorku, kde se hodlá podívat na zoubek místnímu organizovanému zločinu, jemuž šéfuje mladý Al Capone. Střetnutí dvou legend z různých ér nemůže dopadnout dobře. Film by ale mohl. Půjde o adaptaci knihy Maxe Allana Collinse, jenž napsal i comicsovou předlohu k Mendesově Road to Perdition. Nenechte se zmást tím, že Black Hats publikoval pod pseudonymem Patrick Culhane. Samotný scénář dostal na starost Kurt Johnstad, jenž má na svědomí Třístovku i její sequel 300: The Battle of Artemisia. Rozhodně to zatím vypadá na dost zajímavý projekt.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace