Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sin City a Machete 2 za dveřmi


ikona
st39.6
macheterobert rodriguezsin city 2
Robert Rodriguez dělá na dvojce Sin City a Machete a aby toho nebylo málo, ukradl Fincherovi Heavy Metal! 

Roberta Rodrigueze jeden rok milujete (Fakulta), druhý rok nenávidíte (Spy Kids), pak ho zase zbožňujete (Tenkrát v Mexiku), abyste ho mohli rok na to opět proklínat (Spy Kids). Tenhle vzorec se opakuje už několik dlouhých let (po Spy Kids přišlo Sin City, Dobrodružství Žraločáka a Lávovky, Grindhouse: Planeta Teror, Prckové, Machete), což s letošním návratem Spy Kids do kin znamená jediné: Rodriguez se na chvíli vrátí k těm trochu "normálnějším" filmům. Chystá se druhé Sin City a Machete.

Čemuž se nechce věřit, protože o obojím už se mluví zatraceně dlouho. Jenže Robert potvrdil už minulý rok, že by jeho dalším režijním počinem po Spy Kids mělo být druhé Sin City s podtitulem A Dame to Kill For, takže když na letošním Comic-Conu na druhý díl temné comicsárny padlo slovo znovu, nikoho to nepřekvapilo. Robert jí chce natočit ještě letos. Tedy takhle - tvrdí, že pokud Sin City vznikne, bude to tenhle rok, což jinými slovy znamená, že by dvojka taky vůbec vzniknout nemusela. Každopádně pokud si na ní Rodriguez čas najde, chtěl by ji natočit ve 3D. Koho by to napadlo.

Po dokončení Sin City pak překvapivě nenatočí páté Spy Kids, ale druhý díl Machete. Do pre-produkce se prý pouští už teď a potvrdil, že spolu s dvojkou vznikne i díl třetí - takže se v příštích letech můžeme těšit na Machete Kills a Machete Kills Again. Třetí díl by přitom měl být o tom, jak Machete vyrazí do vesmíru a místo železa bude používat světelnou mačetu (jako Jediové, chápete?;). Což zní tak neuvěřitelně šíleně, že už se nemůžeme dočkat.

Rodriguez zároveň potvrdil rozjezd další vlastní produkční společnosti. Quick Draw Productions by se mělo zaměřit na produkci napříč všemi možnými médii (film, televize, hry apod.) a Rodriguez by v jejím rámci rád dal šanci také novým talentům. Třeba už v Heavy Metal, kde by měl mít několik volných trailerových slotů (podobně jako v Grindhouse) a dokonce tu bude jedna epizoda, kterou napíší internetoví fanoušci.

Heavy Metal bude jedním z prvních projektů nově vzniklé společnosti a ano - jedná se o ten Heavy Metal, okolo kterého se motal David Fincher se Zackem Snyderem a o němž se chvíli spekulovalo jako o společném projektu zmíněných režisérů a Jamese Camerona. Jenže tenhle projekt Fincherovi doslova proklouzlo pod rukama a teď skončilou Rodrigueze. Co konkrétního to pro film znamená, zatím samozřejmě nikdo netuší, ale dá se předpokládat, že tak zajímavá podívaná, jaká by to byla pod Fincherovým vedením, už nás asi nečeká...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace