Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman přiletí později


ikona
KarelR
supermanzack snyder
Snyderův superhrdinský epos si dá na čas. 

Zdálo se vám, že je kolem Snyderova supermanského projektu Man of Steel příliš velké ticho? Nebylo to bezdůvodně. Film, který stihnul během posledních pár měsíců nabrat celkem zajímavé obsazení, totiž na konci roku 2012 nakonec neuvidíme. Kdo ví, jestli se Warneři zalekli konkurence, jíž by byl vedle disneyovského Lone Rangera s Johnnym Deppem a tarantinovky Django Unchained hlavně jejich vlastní Hobit. Muž z oceli každopádně přiletí do kin až 14. června 2013.

Na vině ale nejspíš není nějaké utíkání před westernovým comebackem. Spíš se protáhly přípravy náročné produkce, která si nesmí dovolit selhat podobně jako Singerův Superman se vrací (tzn . vydělat v Americe jen 200 mega). Henry Cavill, Amy Adams, Kevin Costner, Diane Lane a Michael Shannon tak budou mít o trochu víc času na načítání comicsů. A Warneři mezi tím třeba přijdou na to, jak film prodat jako obrovskou comicsovou událost. Teoreticky by s tím neměli mít problém, mluvíme tu přece o Supermanovi a zdálky na něj dohlíží sám Christopher Nolan. Při pohledu na vyhořelého Green Lanterna, který letos startoval ve stejné době, by se ale studio u všeho comicsového, co nemá na plakátu Batmana, mělo začít hodně snažit. Bez Pottera totiž moc jiných šancí na dlouhodobé finanční zajištění nemají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace