Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 28/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Vrátí se Star Wars dřív? Kdo natočí prequel Třístovky? Komu skončil v rukách Akira? A která pohádková klasika dostane nový kabát?  

V zatím nepojmenovaném filmu Spike Jonze a Charlieho Kaufmana bude mít hlavní roli Joaquin Phoenix. V kouzelnicko-zlodějském thrilleru Now You See Me se objeví Mélanie Laurent. Ethan Hawke se objeví v zatím nepojmenovaném hororu Scotta Derricksona, autora V moci ďábla. Justin Timberlake si zahraje v dlouho chystané buddy movie Automatic, v níž dva policejní nováčci spojí síly s členkou Delta Force a půjdou po krku nebezpečnému magorovi. V Better Living Through Chemistry bude nelegálně předepisovat léky a souložit s Jennifer Garner Sam Rockwell, který tak střídá původně plánovaného Jeremyho Rennera. Daniel Brühl bude možná závodník Niki Lauda v životopisném filmu Rona Howarda Rush. Emma Watson se možná objeví v hlavní roli nové verze Krásky a zvířete, kterou produkuje Guillermo del Toro.

Charlie Sheen se vrátí do televize v seriálové verzi filmu Kurs sebeovládání. Helen Mirren nahradí původně obsazenou Bette Midler v HBO biografii Phila Spectora. Shia LaBeouf a Robert Redford se sejdou před kamerou dramatu The Company You Keep, v němž se mladý novinář vydá na cestu po Americe po boku hledaného zločince. Redford se chystá i režírovat. V Lone Ranger možná uvidíme i Helenu Bonham Carter, Dwighta Yoakama, Barryho Peppera nebo Jamese Badge Dalea. Držitelka oscara za Precious Mo`Nique se objeví v dramatu Stephena Hereka Bumped. Jennifer Lawrence se možná připojí k Marku Wahlbergovi v novince Davida O. Russella The Silver Linings Playbook, v níž se učitel vrací po pár letech z blázince a chce se vrátit ke svému starému životu.

Akiru by mohl natočit tvůrce Neznámého Jaume Collet-Serra. Cary Fukunaga, režisér Jany Eyrové, chystá thriller Spaceless, v němž bude zabiják nahánět svůj cíl v prostředí, kde nelze odlišit skutečnost od iluze. Joe Johnston by si rád natočil spin-off Star Wars, ve kterém by byl hlavní postavou vesmírný lovec odměn Boba Fett. Noam Murro natočí prequel Třístovky 300: Battle of Artemisia, v němž bude Xerxes za hlavního hrdinu. Ralph Fiennes by chtěl natočit film o milostné aféře Charlese Dickense The Invisible Woman. Režisér Faster Geroge Tillman Jr. plánuje životopis nejhoršího boxera všech dob Petera Buckleyho (300 zápasů, 256 proher). Režisér Nezvratného osudu James Wong chystá sci-fi 2084, v němž lidé musí trpět pod nadvládou robotů, kteří jim původně měli sloužit. Kevin Lima bude točit animák Monkeys of Mumbai, prý bude ve stylu bollywoodských muzikálů.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace